کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی

کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی

عایق پشم سنگ محصولی است که به دلیل داشتن ویژگی‌های منحصر به فرد، در صنایع مختلفی از جمله صنعت کشتی سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی در اغلب موارد برای به وجود آوردن عایق رطوبتی است اما این موضوع تنها کارایی عایق پشم سنگ در حوزه دریانوردی نبوده و مواردی مثل مقابله با حریق و از بین بردن نویزهای صوتی نیز جزو ویژگی‌های کاربردی این محصول می‌باشند. به طور کلی، عایق بندی کشتی‌ها با پشم سنگ هم برای افزایش ایمنی کاری توصیه می‌شود و هم می‌تواند فضای استانداردی را به عنوان محیط کار خدمه کشتی به وجود آورد. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این مورد خدمت شما قرار دهیم.

کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی

نحوه ساخت عایق پشم سنگ مخصوص کشتی سازی

نوعی از پشم سنگ وجود دارد که جزو عایق‌های دریایی به شمار می‌رود. این عایق در قسمت‌های متنوعی از کشتی مانند دیوارها و سقف کشتی قرار می‌گیرد تا وظیفه محافظت رطوبتی، حرارتی و… را انجام دهد. جنس پشم سنگ از مواد طبیعی سنگ بازالت و گچ می‌باشد. این مواد در دمای بیش از 1400 درجه سانتی‌گراد حرارت داده می‌شوند تا حالت مذاب پیدا کنند سپس این گدازه را به درون یک بخش در حال چرخش وارد می‌کنند و الیاف پنبه‌ای پشم سنگ به این صورت به وجود می‌آید.

برای اینکه کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی مهیا شود، در ادامه تولید پشم سنگ به سراغ مرحله فشرده سازی می‌روند و الیاف به دست آمده از محفظه چرخان را به حالت حصیر درآورده و در اندازه استاندارد برش می‌زنند. از آنجایی که پشم سنگ دماهای خیلی بالایی را در حین تولید تجربه می‌کند و از آتش به دست می‌آید، اثرات زیستی و شیمیایی منفی آن خنثی می‌شوند.

انواع کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی

عایق‌های پشم سنگ که در حوزه کشتی سازی از آنها استفاده می‌شود، عایق‌های چند منظوره هستند که در زمینه‌های مختلفی کاربرد خود را ارائه می‌دهند. از جمله کاربردهای اساسی عایق پشم سنگ در صنعت کشتی‌سازی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عایق رطوبتی

مهم‌ترین وظیفه عایق دریایی این است که از کشتی در برابر نفوذ آب محافظت کند. در واقع اولین تفاوت یک عایق دریایی با عایق‌های معمولی به همین موضوع بر می‌گردد. علاوه‌براین، عایق رطوبتی کشتی سازی با عایق‌های رطوبتی که در ساختمان‌ها می‌بینیم، کاملا فرق دارند و این دسته از عایق‌ها باید قادر باشند جلوی آب و مخصوصا آب نمک عملکرد راضی کننده‌ای از خود نشان دهند و عایق بندی رطوبتی صد درصدی را برای کشتی فراهم کنند. تنها در چنین وضعیتی می‌توان نسبت به عدم نشت آب از بخش‌های مختلف کشتی، اطمینان حاصل کرد.

عایق لوله و تاسیسات

در هر کشتی صنعتی یا مسافرتی، شاهد حضور خطوط لوله‌های حامل سیالات گرم و سرد هستیم که نیاز به عایق کاری دارند. این مورد به کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی مربوط می‌شود که پوششی را برای لوله به وجود می‌آورد که از اتلاف دما و انرژی آنها جلوگیری شود. برای مثال اگر مجاری و تاسیسات مربوط به حمل توده هوای مطبوع در کشتی را عایق بندی نکنیم، این هوا در طول مسیر رسیدن به مقصد نهایی خود دچار تغییر دما شده و عملا کارایی سیستم تهویه از بین می‌رود. همچنین لوله‌های حمل کننده سیالات داغ مانند خط بخار، دودکش و لوله‌های آب گرم، از جنس فولاد ضد زنگ هستند که دمای بالا را به خوبی تحمل می‌کنند اما برای عملکرد هرچه بهتر، می‌توانیم عایق کاری لوله با پشم سنگ را اجرا کنیم.

عایق ضد حریق

آتش سوزی در کشتی می‌تواند یک فاجعه بسیار بزرگ را پدید آورد و به همین دلیل روش‌هایی وجود دارند که از کشتی و سواران آن در چنین شرایطی محافظت کنند. در حقیقت کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی به عنوان عایق ضد حریق نیز رایج است که به دلیل خاصیت ضد احتراق آنها است‌. این نوع از عایق جلوی آتش سوزی در کشتی را می‌گیرد و در صورت اتفاق افتادن هر گونه حریق، در برابر گسترش آن مقاومت می‌کند‌‌.

عایق ضد حریق، بین دو سر کشتی قرار داشته و به ابتدا و انتهای بدنه آن متصل می‌شود. عایق‌های ضد حریق پشم سنگ که در کشتی سازی کاربرد دارند، دارای دو نوع ساده و روکش دار می‌باشند. مدل ساده در محدوده‌ زیر سازه ماهیگیری اجرا می‌شود و عایق بندی آن منطقه را رقم می‌زند اما نوع روکش‌دار در نقاطی که نیاز به رویت عایق ضد حریق داریم، به کار گرفته می‌شود‌ که در این زمینه می‌توان به عایق ضد حریق روکش دار سقف کاذب در کشتی سازی اشاره کرد.

عایق پشم ستگ در کشتی

عایق صوتی

کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی برای عایق بندی صوتی نیز ویژگی‌های لازم را دارد. طبق استانداردهای تعریف شده برای کشتی سازی، میزان صداها و نویز موجود در آن نباید از میزان مشخص شده تجاوز کنند. اگر این موضوع رعایت نشود، ممکن است مشکلات ساختاری برای کشتی اتفاق بیافتد و همچنین خدمه کشتی یا مسافران آن نیز شرایط خوبی را برای کار و زندگی در کشتی تجربه نخواهند کرد. به همین دلیل است که عایق صوتی را برای موتور و تجهیزات جانبی آن انجام می‌دهند تا صدای آن به محیط کاری یا استراحت پرسنل و سایر مسافران نرسد. همچنین اجرای این عایق‌های صوتی موجب خواهد شد که صدای موج‌های بزرگ دریا تا حد زیادی فیلتر شده و مزاحم استراحت شما نشوند.

عایق حرارتی

مورد بعدی در زمینه کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی مربوط به عایق حرارتی است. عایق‌های حرارتی پشم سنگ، می‌توانند جلوی تبادلات دمایی را بین یک جسم و محیط پیرامون آن بگیرند و از این مزیت آنها در کشتی سازی استفاده ویژه می‌شود. از جمله کاربردهای عایق حرارتی در کشتی سازی موارد زیر هستند:

  • جلوگیری از داغ شدن کشتی در معرض تابش مستقیم نور آفتاب در طول روز
  • عایق بندی اتاق‌های پرسنل در کشتی‌های صنعتی برای ثبات دمایی این فضا
  • سرد نگه داشتن فضاهای خاص در کشتی‌های کانتینری
  • جلوگیری از باز شدن انجماد مواد غذایی یخ زده یا از بین بردن انتقال حرارتی

قیمت و خرید عایق پشم سنگ از مرکز کارا انرژی ماندگار

با توجه به گوناگونی کاربرد عایق پشم سنگ در کشتی سازی، بهتر است خرید خود را مرکز کارا انرژی ماندگار انجام دهید تا با ارائه مشاوره‌های تخصصی به شما کمک کنند بهترین انتخاب را داشته باشید. قیمت عایق پشم سنگ در فروشگاه کارا انرژی ماندگار نسبت به سایر مراکز مناسب‌تر است و با خرید از طریق این مجموعه می‌توانید در هزینه‌های مالی خود صرفه جویی کنید. همچنین عایق پشم سنگ این مرکز دارای تمام استانداردهای بین المللی عایق بندی بوده و با بهترین درجه کیفی در اختیار شما قرار می‌گیرد. برای سفارش این محصول، همین الان می‌توانید از طریق سایت کارا انرژی ماندگار اقدام کنید.

 

عایق کاری استودیو موسیقی

عایق کاری استودیو موسیقی

عایق کاری استودیو موسیقی اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد زیرا بخش زیادی از کیفیت ضبط و پخش صدا، وابسته به محیط می‌باشد. با عایق کردن دیوارها، کف و سقف استودیوی موسیقی، از ورود نویز خارجی به محیط استودیو جلوگیری می‌شود همچنین عایق می‌تواند خروج صدا را کنترل کند. ضرورت دیگر عایق کردن استودیوی موسیقی، حرفه‌ای‌تر شدن فضای کار است و این موضوع می‌تواند تاثیرات مثبتی در جذب مشتریان داشته باشد. شما هم اگر به دنبال روش‌های مطمئن برای عایق کاری استودیو موسیقی هستید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا راهنمایی‌های لازم را ارائه نماییم.

عایق کاری استودیو موسیقی

ضرورت عایق کاری استودیو موسیقی

انواع عایق‌های صوتی، حرارتی و رطوبتی بر اساس نیاز محیط‌های مختلف استفاده می‌شوند تا آن محیط را از رطوبت، انتقال حرارت و انتقال صدا، محافظت کنند. یکی از محیط‌هایی که نصب عایق برای آن ضروری است، استودیو موسیقی می‌باشد. اهمیت عایق کاری استودیو موسیقی در موارد زیر است:

جلوگیری از ورود نویز خارجی

استودیو موسیقی ممکن است در معرض سر و صداهای اضافی باشد که این سر و صداها، خلوص صدای ضبط شده را تحت تاثیر قرار می‌دهند در حالی که با اجرای عایق صوتی، از ورود نویزهای خارجی مثل صدای ترافیک، صدای افراد حاضر در بیرون از استودیو و… جلوگیری می‌شود و صدای ضبط شده، بهترین کیفیت را خواهد داشت.

کنترل خروج صدا

اهمیت دیگر عایق کاری استودیو موسیقی برای جلوگیری از خروج صدای داخل استودیو به محیط بیرون است. این موضوع، بسیار اهمیت دارد زیرا سر و صدای داخل استودیو اگر به بیرون راه داشته باشد ممکن است باعث مزاحمت دیگران شود مخصوصاً در مناطق شهری یا ساختمان‌های چند واحدی که می‌تواند اذیت کننده باشد.

بهبود کیفیت صدا

در استودیو موسیقی باید بازتاب‌های صوتی و رزونانس‌های ناخواسته به حداقل برسند و تنها با عایق کاری اصولی محیط استودیو می‌توان پژواک را کنترل کرد و یک محیط کنترل شده برای تولید و ضبط صدا را فراهم نمود.

افزایش دقت در مانیتورینگ صدا

با عایق کاری استودیو موسیقی حتی می‌توان انتظار افزایش دقت در مانیتورینگ صدا را نیز داشت و صدای واقعی و خالصی شنیده می‌شود. افزایش دقت در مانیتورینگ صدا برای تنظیمات میکس و مسترینگ ضرورت دارد

حرفه‌ای‌تر به نظر رسیدن محیط استودیو

مزایای عایق کاری استودیوی موسیقی فقط به موارد فوق خلاصه نمی‌شود بلکه می‌تواند باعث حرفه‌ای‌تر به نظر رسیدن استودیو نیز شود که این موضوع، تاثیر بسیار مثبت در جذب مشتریان و پروژه‌های جدید خواهد داشت.


بیشتر بخوانید: عایق صوتی دیوار مشترک


عایق صوتی استودیو موسیقی

روش‌های عایق‌کاری استودیو موسیقی

برای عایق کاری استودیو موسیقی، انواع روش‌ها را می‌توان اجرا کرد و انتخاب یکی از این روش‌ها بستگی به نیازهای استودیو و بودجه شما دارد. بهتر است علاوه بر توجه به توضیجات زیر، در این زمینه از کارشناسان شرکت کارا انرژی ماندگار نیز مشورت بگیرید تا بهتر شما را راهنمایی کنند.

عایق کاری استودیو با فوم پلی یورتان

برای جلوگیری از انتقال صدا در استودیو، استفاده از فوم پلی یورتان می‌تواند راهکار مناسبی باشد. این متریال، عملکرد عالی در جلوگیری از انتقال صدا به داخل یا خارج از استودیو دارد و عایقی بسیار پر استفاده در محیط‌های مختلف است. این فوم می‌تواند پس از اجرا شدن، پژواک در استودیو را کاهش دهد و بدین ترتیب، کیفیت صدای ضبط شده به حداکثر می‌رسد. از فوم پلی یورتان به عنوان یک عایق با کیفیت در دیوارها، سقف و کف استفاده می‌شود.

عایقکاری استودیو با پنل‌های عایق فیبر شیشه‌ای

از بهترین روش‌ها برای عایق کردن استودیوی موسیقی، استفاده از پنل‌های عایق فیبر شیشه‌ای است. این پنل‌ها، قابل استفاده در دیوارها و سقف هستند و می‌توانند پس از اجرا، از انتقال صدا به محیط بیرون جلوگیری نمایند همچنین چگالی بالایی برای جذب صدا دارند.

عایق صوتی استودیو با پشم سنگ

عایق پشم سنگ هم می‌تواند متریالی مناسب برای عایق کردن استودیوی موسیقی باشد. این متریال، از انتقال صدا جلوگیری می‌کند و یکی از بهترین گزینه‌ها در این زمینه محسوب می‌شود همچنین در برابر حرارت و رطوبت نیز مقاومت بالایی دارد. عملکرد عالی پشم سنگ در جذب فرکانس‌های پایین و متوسط، آن را به انتخابی مطمئن به عنوان عایق استودیوی صوتی کرده است.

پنل‌های عایق چوبی با هسته MDF

پنل‌های عایق چوبی با هسته MDF، نوع دیگری از عایق‌های مناسب محیط پر سر و صدا هستند و می‌توانند در استودیوی صوتی نیز به کار روند. این پنل‌ها، از ارتعاش صدا جلوگیری می‌کنند و معمولاً هم در درب یا دیوارهای استودیو مورد استفاده قرار می‌گیرند.

علاوه بر موارد فوق، یکسری دیگر از متریال‌ها هستند که تحت عنوان متریال‌های جذب صدا شناخته می‌شوند. این موارد می‌توانند برای کنترل بازتاب صدا و بهبود آکوستیک داخلی کاربردی باشند و از جمله آنها، عبارتند از:

عایق استودیو با فوم آکوستیک

این متریال دارای اشکال مختلف هرمی، تخم مرغی و صاف است و به عنوان یکی از رایج‌ترین متریال‌های جذب صدا شناخته می‌شود. فوم آکوستیک می‌تواند برای جذب فرکانس‌های بالا، عملکرد ایده آلی از خود نشان دهد و نصب آن نیز به راحتی انجام می‌گیرد زیرا سبک وزن است.


بیشتر بخوانید: لیست بهترین انواع عایق صوتی و آکوستیک صدا


 

عایق استودیو با دیفیوزرهای چوبی

برای پخش یکنواخت صدا در فضای استودیو، استفاده از دیفیوزرهای چوبی توصیه می‌شود. محل نصب این متریال معمولاً در پشت مانیتورهای صدا می‌باشد.

پنل‌های پارچه‌ای جاذب صدا

پنل‌های پارچه‌ای جاذب صدا از پارچه با هسته فیبر یا پشم سنگ ساخته شده‌اند و با توجه به عملکرد عالی که در جذب صدا دارند، می‌توانند یکی از بهترین انتخاب‌ها باشند همچنین از طراحی زیبایی هم برخوردار هستند.

هزینه عایق‌کاری استودیوی موسیقی

در ارتباط با هزینه عایق کاری استودیوی موسیقی باید گفت که عوامل مختلفی دخیل هستند و شما برای دریافت اطلاعات در این زمینه بهتر است که با یک کارشناس مشورت کنید. اما عواملی که موثر هستند، عبارتند از:

متراژ فضا

هر چقدر که استودیوی موسیقی بزرگ‌تر باشد، نیاز به استفاده از متریال بیشتری است و هزینه خرید متریال، افزایش می‌یابد همچنین اجرای عایق در محیط بزرگ، دستمزد نیروی اجرایی را بیشتر می‌کند.

نوع و کیفیت مواد عایق

انواع عایق‌ها در کیفیت‌ها و با مواد مختلف در بازار موجود هستند که در قسمت قبلی به آنها اشاره کردیم. هر کدام از این متریال‌ها، قیمت‌های متفاوتی دارند و شما باید بر حسب بودجه خود از میان آنها انتخاب نمایید.

سطح عایق‌کاری مورد نیاز

عامل موثر بعدی بر هزینه عایق کاری استودیو موسیقی، سطح عایق کاری مورد نیاز است مثل دیوارها، سقف و کف. اگر فقط دیوارها عایق شوند، هزینه کمتری خواهد داشت اما برای عایق کردن سقف و کف باید هزینه بیشتری پرداخت گردد.

هزینه نیروی کار

علاوه بر هزینه خرید عایق، باید هزینه نصب و اجرای حرفه‌ای را هم در نظر بگیرید. بهتر است از نیروی کاربلد و حرفه‌ای کمک بگیرید تا عایق به شیوه‌ای اصولی نصب گردد.

خرید عایق صوتی استودیو از کارا انرژی ماندگار

انواع مرغوب عایق استودیو موسیقی را می‌توانید از شرکت کارا انرژی ماندگار تهیه کنید. این شرکت، ارائه دهنده انواع عایق‌های صوتی، حرارتی و رطوبتی است و بهترین نوع متریال‌ها را برای پروژه‌های مختلف مشتریان، موجود دارد. می‌توانید برای خرید از شرکت، ابتدا راهنمایی‌های لازم را از کارشناسان دریافت کنید و طبق توصیه کارشناسان، عایق مناسب را خریداری نمایید.

عایق سیلیکات

عایق سیلیکات چیست؟ کاربرد و ویژگی های آن

عایق‌های سیلیکات نوعی عایق صوتی و حرارتی می‌باشند که معمولا ترکیبی از الیاف سرامیکی و مواد معدنی هستند. این نوع عایق‌ها دارای مقاومت بالایی در برابر حرارت، آتش و انتقال صدا می‌باشند و به دلیل ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی که دارند، بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. در ادامه این محتوا از وبسایت کارا انرژی ماندگار با ما همراه شوید تا ضمن آشنایی با کاربرد عایق سیلیکات، با ویژگی‌های آن نیز آشنا شویم.

عایق سیلیکات

عایق سیلیکات چیست؟

عایق‌های سیلیکات دارای دو نوع شامل سیلیکات کلسیم و سیلیکات آلومینیوم هستند. در ادامه به معرفی هر یک و ویژگی‌ها و کاربردهایی که دارند، می‌پردازیم.

عایق‌ سیلیکات کلسیم

سیلیکات کلسیم حاوی سیلیکات هیدراته است و از طریق پارچه مسلح شده است. این نوع عایق با آهک دانه‌بندی شده است و در ترکیبات آن مواد معدنی آلی وجود دارد. سیلیکات کلسیم در برابر تغییر شکل مقاومت بالایی را دارد و جاذب آب است. این نوع عایق سیلیکات از قابلیت جذب آب تا 4 برابر وزن خود برخوردار می‌باشد؛ با این حال با سرعت بالایی نیز خشک می‌شود و به همین دلیل زمینه رشد قارچ و میکروب بر روی آن وجود ندارد.

در ترکیبات این نوع عایق، از ذرات سیلیکات و آهک استفاده شده است. کاربرد اصلی این عایق در لوله‌هایی می‌باشد که برای عبور مواد بسیار داغ استفاده می‌شوند. از ویژگی‌های مثبت عایق‌های سیلیکات کلسیم، برخورداری از ویژگی ضد آتش است و قادر به تحمل دمای 980 درجه می‌باشد.

این عایق که در رنگ خاکستری سفید تولید می‌شود، حاوی یون کلر است و اگر بر روی سطوح فلزی حفاظت نشده قرار بگیرد، احتمال خوردگی آن بالا خواهد بود. این مدل در عین حال که بسیار سبک و کم حجم می‌باشد؛ به راحتی قابل حمل و نقل نیز هست. برای استفاده از عایق‌های سیلیکات کلسیم هیچ محدودیتی وجود ندارد و از آن به عنوان یک جایگزین مناسب برای آزبست استفاده می‌گردد.

ویژگی‌های عایق‌ سیلیکات کلسیم

از ویژگی‌های عایق سیلیکات کلسیم، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  •       تغییرات حجمی در برابر گرما: این عایق در دمای بسیار بالا، دارای فقط دو درصد تغییرات خطی است.
  •       هدایت حرارتی: هدایت حرارتی عایق‌های سیلیکات کلسیم، بسیار پایین و کم می‌باشد.
  •       محدودیت مصرف: عایق‌های سیلیکات کلسیم از قابلیت برش برخوردار هستند. امکان برش این عایق در حالت‌های نیم لوله، زانو و تخته وجود دارد.

کاربردهای عایق‌ سیلیکات کلسیم

عایق‌های سیلیکات کلسیم با توجه به دوام و مقاومت بالا شناخته می‌شوند. این نوع عایق برای استفاده در دمای بالا و یا القای خوردگی استفاده می‌گردد. به همین دلیل در زمینه‌های گسترده‌ای از موارد تجاری و صنعتی کارایی دارد.

از عایق‌های سیلیکات کلسیم، در موارد زیر استفاده می‌شود:

  •       سیلیکات کلسیم برای عایق سازی لوله کاربرد دارد.
  •       این نوع عایق سیلیکات، در جهت عایق سازی وسایلی که دمای حرارتی بالایی را تحمل می‌کنند، بسیار کاربردی می‌باشد.
  •       از سیلیکات در مکان‌هایی با دمای بالا و تحت فشار بالا استفاده می‌شود.
  •       سیلیکات کلسیم در کوره‌ها، مراکز پتروشیمی، مجموعه‌های نیروگاهی و… کاربرد دارد.
  •       از سیلیکات کلسیم در سازه‌های فلزی و بتنی استفاده می‌گردد.
  •       این نوع عایق برای افزایش استحکام بخشی از لوله‌های فولادی کارایی دارد.

سیلیکات کلسیم در برابر آسیب‌های محیطی و همینطور خوردگی، دارای دوام بالایی است. در صورتی که این عایق در تماس با مواد شیمیایی باشد، پایداری بالایی را در برابر آن دارد. ضمن اینکه باید اشاره کنیم این نوع عایق، غیرقابل اشتعال می‌باشد.

عایق‌ سیلیکات آلومینیوم

سیلیکات آلومینیوم ترکیبی از الیاف سرامیکی و اکسید آلومینیومی است. از این عایق عمدتا در زمینه تولید عایق‌های الکتریکی و سرامیک‌سازی استفاده می‌شود.

این نوع عایق در سه حالت شامل آندالوزیت، کیانیت و سلیمانیت تولید و عرضه می‌شود. از مشخصه‌های ظاهری این عایق می‌توان به حالت پودری و رنگ سفید آن اشاره کرد. اگر درصد آلومینیوم این عایق زیاد باشد، مقاومت دمایی آن بسیار افزایش خواهد داشت.

عایق سیلیکات آلومینیوم از دو طریق شامل حالت سنتزی و طبیعی تولید می‌شود. در روش طبیعی، این محصول از سنگ معدن استخراج می‌شود. در حالت سنتزی، آلومینیوم – سیلیس و مواد قلیایی با یکدیگر حرارت داده می‌شوند و سیلیکات آلومینیوم تولید می‌گردد.

سیلیکات آلومینیوم به دو شکل شامل پتویی و آجری در بازار موجود است که از قابلیت تحمل دمای 1800 درجه سانتی‌گراد برخوردار می‌باشد.

ویژگی‌های عایق سیلیکات آلومینیوم

از مهم‌ترین ویژگی‌های سیلیکات آلومینیوم، موارد زیر هستند:

  •       مقاومت بالا در برابر حرارت
  •       تحمل شوک‌های حرارتی
  •       مناسب برای استفاده در کوره‌های القائی

کاربردهای عایق‌های سیلیکات آلومینیوم

از مهم‌ترین کاربردهای عایق سیلیکات آلومینیوم می‌توان به استفاده از این عایق در صنعت شیشه‌سازی، تولید لاستیک، تولید چسب، کاربردی در صنایع غذایی، تولید پودرهای شوینده، تولید مواد بهداشتی، مناسب برای ریخته‌گری و ذوب فلزات و… اشاره نمود.

خرید بهترین عایق از طریق کارا انرژی ماندگار

اگر به دنبال خرید بهترین و باکیفیت‌ترین عایق برای زمینه مورد نظر خود هستید، حتما از محصولات فروشگاه کارا انرژی ماندگار دیدن کنید. ما انواع عایق‌های رطوبتی، حرارتی و برودتی را با کیفیت بالا و قیمت مناسب به شما عزیزان ارائه می‌دهیم.

درصورتی که برای تهیه عایق مناسب، نیاز به دریافت مشاوره تخصصی دارید، حتما از طریق راه‌های ارتباطی با تیم کارشناسان فروشگاه کارا انرژی ماندگار تماس بگیرید. ما با تضمین کیفیت محصولات، قیمت رقابتی، ارسال سریع، پشتیبانی خوب بعد از فروش و مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان هستیم.

 

روش های آب بندی استخر

انواع روش های آب بندی استخر، مزایای هرکدام

از اقدامات مهم ساخت استخر، آب بندی کردن آن است تا از نفوذ آب به سطح زیرین استخر جلوگیری شود و و مشکلاتی مثل یخ زدگی و پوسیدگی بر روی دیواره‌ها و کف استخر ایجاد نشود. آب بندی کردن استخر، به روش‌های مختلفی انجام می‌گیرد و می‌توان از انواع متریال‌ها برای این منظور استفاده کرد مثل آب بندی با پودرهای پلیمری، رزین، استفاده از مواد بر پایه نانو و… هر کدام از این روش‌ها، مزایا و معایبی دارند که در ادامه این مطلب می‌خواهیم بررسی کنیم. لطفاً همراه ما بمانید.

روش های آب بندی استخر

ضرورت آب بندی کردن استخر

آب بندی کردن استخر از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید در مراحل ساخت این سازه، به آن توجه داشت. با اجرای لایه آب بند کننده، استخر به مدت طولانی در برابر نفوذ رطوبت و سرمای زیاد، مقاوم می‌شود و عمر مفید بالاتری خواهد داشت. البته فایده آب بندی کردن استخر فقط در این موارد نیست بلکه از مشکلاتی که در اثر نفوذ رطوبت ایجاد می‌شوند مثل رشد قارچ و باکتری، پوسیدگی کف و دیواره‌های استخر، رشد جلبک و آلودگی‌های میکروبی جلوگیری خواهد شد عدم توجه به آب بندی استخر، نتیجه‌ای جزء تخریب و آسیب کف استخر نخواهد داشت.

انواع روش‌های آب بندی استخر

آب بندی کردن استخر را می‌توان به روش‌های مختلفی انجام داد و شما باید بر حسب متراژ و ابعاد استخر، بودجه خود و نوع سطح استخر، روش مناسب را انتخاب نمایید. در این بخش، انواع شیوه‌های آب بندی استخر را به شما معرفی می‌کنیم:

آب بندی استخر با عایق پلی یورتان

اولین روشی که برای آب بندی استخر پیشنهاد می‌کنیم، استفاده از عایق پلی یورتان است که خواص ویژه‌ای دارد و می‌تواند از نفوذ رطوبت و اتلاف حرارت در استخر و جکوزی جلوگیری کند. عایق پلی یورتان، قابل اجرا بر دیواره‌ها و کف استخر است و به دلیل داشتن خاصیت ضد آب، مانع از نشت آب در استخر می‌شود همچنین خاصیت چسبندگی بسیار بالایی هم دارد و می‌تواند با چسبیدن به سطح استخر، از نشت آب جلوگیری کند. این عایق، در برابر شکستگی و تغییرات ظاهری ناشی از نوسانات دما نیز مقاومت بالایی دارد و می‌تواند به عنوان درزگیر برای استخر نیز استفاده شود.

عایق بندی استخر به وسیله پودرهای پلیمری

یکی از روش‌های آب بندی استخرهای سیمانی، استفاده از پودرهای پلیمری است که مقاومت عالی در برابر رطوبت و عوامل آسیب‌زا دارد. برای اجرای لایه عایق پلیمری در دیواره‌ها و کف استخر، ابتدا باید تمام سطوح تمیز شوند و سپس با ترکیب مقدار کافی از پودر پلیمر با آب، می‌توان ترکیب را بر روی سطوح اعمال کرد. آب بندی استخر با پودر پلیمری بهتر است در دو مرتبه انجام شود تا استخر در برابر نفوذ آب، کاملاً مستحکم شود. حدود 24 ساعت پس از اجرای لایه عایق به این روش، می‌توان از استخر استفاده کرد.

عایق بندی استخر به وسیله رزین

شیوه‌ای دیگر برای آب بندی استخر، استفاده از رزین است که یکی از بهترین روش‌های عایق کردن استخرهای سیمانی محسوب می شود. برای این منظور، رزین اکریلیک و رزین پلیمری استفاده می شود و مناسب استخرهای تازه احداث و حتی استخرهای قدیمی هم می باشد. مزیتی که روش عایق بندی استخر با رزین دارد، هزینه مناسب آن است همچنین اجرای آسانی دارد.

استفاده از چسب بتن یا پودر آب بند

راهکاری موثر برای عایق بندی استخر، استفاده از چسب بتن یا پودر آب بند می‌باشد. چسب بتن، کیفیت بالایی دارد و می‌توان از آن علاوه بر استخر برای آب بندی کردن جکوزی هم استفاده کرد البته چسب بتن پیش از استفاده باید با بتن و سیمان ترکیب شود و پودر آب بندی هم مانند یک دوغاب سیمانی رنگ بر روی سطح بتن استخر اعمال می‌شود.

آب بندی استخر با استفاده از عایق رطوبتی بر پایه نانو

برای آب بندی استخر، عایق رطوبتی بر پایه نانو هم کاربرد دارد که باعث ایجاد سطحی کاملاً یکپارچه در دیواره‌ها و کف استخر می‌شود و از استخر در برابر عوامل آسیب‌زا مانند رطوبت، محافظت می‌کند. عایق رطوبتی نانو علاوه بر جلوگیری از نفوذ رطوبت به سطح زیرین، استخر را در برابر خوردگی ناشی از گرد و خاک نیز حفظ می‌نماید همچنین از طول عمر بالایی برخوردار است و در برابر نور خورشید و نوسانات دمایی، استحکام کافی را دارد.

عایق بندی استخر به وسیله پلیمرهای مایع

برای آب بندی استخرها از پلیمرهای مایع نیز استفاده می‌شود که نصب آسانی دارند. پلیمرهای مایع بر پایه رزین و مواد شیمیایی هستند و در برابر نفوذ آب بسیار مقاوم می باشند. از این نوع روش آب بندی استخر می‌توان برای انواع استخرهای خاکی، سیمانی و… استفاده کرد.

عایق بندی استخر بر پایه قیر

از روش‌های قدیمی و موثر برای عایق بندی استخر، استفاده از قیر است که می‌توان از آن برای دیواره‌ها و کف استخر استفاده کرد. لایه قیر اعمال شده بر روی دیواره‌ها و کف استخر، تاثیرگذاری بسیار عالی در ضد آب کردن سازه دارد و می‌توان چند لایه قیر اعمال کرد تا کیفیت عایق بندی بیشتر شود.

آب بندی استخر با رنگ

برای آب بندی کردن استخر، از رنگ نیز استفاده می‌شود که این رنگ‌ها معمولاً بر پایه آب و رزین اکریلیک هستند و دارای خاصیت چسبندگی بالا می‌باشند. رنگ اعمال شده بر روی دیوار و کف استخر، در برابر مواد شیمیایی بسیار مقاوم است و قادر است ترک‌های سازه که در تماس با آب هستند را پر کند.

آب بندی استخر سیمانی با پودر کریستالی شونده و پودر نفوذگر

برای آب بندی کردن استخر می‌توانید از پودر کریستالی شونده و پودر نفوذگر نیز استفاده کنید. پودر نفوذگر کریستال شونده شامل ترکیباتی به شرح سیمان، سیلیس و دیگر ترکیبات است و می‌تواند با نفوذ به داخل سیمان استخر، سازه را در برابر نفوذ رطوبت مقاوم کند.

آب بندی بتن استخر با ژل میکروسیلیس

یکی از بهترین روش‌ها برای آب بندی استخر، استفاده از ژل میکروسیلیس است که دوام و ماندگاری بالایی دارد و سازه‌هایی مثل استخر، جکوزی و مخازن آب را در برابر نفوذ رطوبت، بسیار مقاوم می‌کند.

فایبرگلاس

از روش‌های عایق بندی استخر، استفاده از فایبرگلاس می‌باشد که ترکیبی از الیاف شیشه‌ای با رزین‌های پلیمری است، به همین دلیل از بهترین متریال‌ها برای آب بندی استخر محسوب می شود. فایبرگلاس با اعمال شدن بر کف و دیواره‌های استخر، می‌تواند سازه را بسیار مقاوم کند و شکاف‌های استخر را به طور کامل می‌پوشاند تا مانع از نشت آب به لایه‌های زیرین شود. با اجرای فایبرگلاس بر سازه‌های آبی همچون استخر، تا چندین سال نیاز به ترمیم و تعویض عایق نخواهد بود و مشکلاتی مثل رشد قارچ، جلبک، پوسیدگی دیواره و کف استخر و دیگر مشکلات، مشاهده نخواهند شد.

خرید بهترین عایق برای آب بندی کردن استخر

برای خرید بهترین و با کیفیت‌ترین عایق مناسب آب بندی کردن استخر، می‌توانید از طریق فروشگاه کارا انرژی ماندگار اقدام کنید. این فروشگاه، انواع عایق‌های رطوبتی، حرارتی و برودتی را با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت عرضه می‌کند و کارشناسان نیز می‌توانند شما را برای خرید راهنمایی کنند.

کاربرد عایق پلی یورتان در صنعت نفت و گاز

مزایا و کاربرد عایق پلی یورتان در صنایع نفت و گاز

عایق پلی یورتان به دلیل خواص منحصر به فرد خود، یکی از پرکاربردترین مواد عایق‌بندی در صنایع نفت و گاز به شمار می‌رود. این عایق با ضریب انتقال حرارت بسیار پایین، مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی سخت و وزن سبک، گزینه‌ای ایده‌آل برای کاهش هدررفت انرژی در خطوط لوله، مخازن و تجهیزات صنعتی است. همچنین این ماده مقاومت شیمیایی و عمر مفید بالایی دارد که موجب افزایش کارایی و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری در پروژه‌های نفت و گاز می‌شود. به همین دلیل، استفاده از عایق پلی یورتان به‌طور گسترده‌ای در بهینه‌سازی بهره‌وری انرژی و حفاظت از تجهیزات در این صنعت حیاتی مورد توجه قرار گرفته است. برای آشنایی بیشتر با مزایای عایق پلی یورتان در صنایع نفت و گاز، دعوت می‌کنیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

کاربرد عایق پلی یورتان در صنعت نفت و گاز

مزایای عایق پلی یورتان در صنایع نفت و گاز

عایق پلی یورتان به عنوان یکی از عایق‌های حرارتی و رطوبتی، در بسیاری از صنایع استفاده می‌شود و از کاربردهای اصلی آن نیز در صنعت نفت و گاز است. از مهم‌ترین مزایای عایق پلی یورتان در صنایع نفت و گاز، به شرح زیر هستند:

کاهش هدررفت انرژی

عایق پلی یورتان با ضریب انتقال حرارت پایین، به‌طور مؤثری از هدررفت حرارت جلوگیری کرده و بهره‌وری انرژی را در تجهیزات و خطوط لوله بهبود می‌بخشد.

مقاومت در برابر شرایط محیطی سخت

این عایق در برابر رطوبت، خوردگی، تغییرات دمایی شدید و عوامل محیطی نامطلوب، مانند نور خورشید و باد، مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد.

طول عمر بالا

دوام بالای پلی یورتان به معنای کاهش نیاز به تعویض یا تعمیر مکرر تجهیزات عایق‌ شده است که باعث کاهش هزینه‌های عملیاتی می‌شود.

وزن سبک و سهولت نصب

وزن کم این عایق موجب کاهش بار کلی سازه‌ها و تجهیزات می‌شود و نصب آن به‌دلیل انعطاف‌پذیری بالا، سریع و آسان است.

مقاومت شیمیایی

عایق پلی یورتان در برابر مواد شیمیایی خورنده و هیدروکربن‌ها مقاوم است و از تجهیزات در برابر آسیب‌های ناشی از تماس با این مواد محافظت می‌کند.

عایق‌بندی حرارتی و صوتی هم‌زمان

علاوه بر جلوگیری از اتلاف حرارت، این عایق می‌تواند صداهای ناشی از تجهیزات صنعتی را کاهش دهد و محیط کار آرام‌تری ایجاد کند.

کاهش هزینه‌ها

استفاده از پلی یورتان باعث کاهش مصرف انرژی، هزینه‌های نگهداری و تعمیرات می‌شود و از نظر اقتصادی بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

کاربرد گسترده

این عایق در بخش‌های مختلفی از صنایع نفت و گاز از جمله خطوط لوله، مخازن ذخیره‌سازی و تأسیسات دریایی و خشکی کاربرد دارد.

دوستدار محیط زیست

با کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری، پلی یورتان تأثیر مثبتی بر محیط زیست داشته و به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک می‌کند.

انعطاف‌پذیری در طراحی و اجرا

این عایق در اشکال مختلف (اسپری، فوم، یا پانل) قابل استفاده است و به راحتی در شرایط و محیط‌های متنوع صنایع نفت و گاز اجرا می‌شود.

مزایای استفاده از عایق پلی یورتان در صنعت نفت و گاز

انواع کاربرد عایق پلی یورتان در صنایع نفت و گاز

از جمله کاربردهای مهم این عایق در صنایع نفت و گاز عبارتند از:

عایق‌بندی خطوط لوله

پلی یورتان برای عایق‌کاری خطوط لوله انتقال نفت، گاز و فرآورده‌های هیدروکربنی استفاده می‌شود تا از هدررفت حرارت و انجماد محتویات در دماهای پایین جلوگیری کند.

عایق‌کاری مخازن ذخیره‌سازی

فوم پاششی پلی یورتان برای حفظ دمای مطلوب در مخازن ذخیره نفت، گاز و مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به‌ویژه در محیط‌های سرد یا گرم که نوسانات دمایی زیاد است.

پوشش‌های دریایی و فراساحلی

در تأسیسات دریایی، مانند سکوهای نفتی و گاز طبیعی از عایق پلی یورتان برای مقاومت در برابر خوردگی، رطوبت و شرایط شدید جوی استفاده می‌شود.

عایق‌بندی واحدهای فرایندی

در پالایشگاه‌ها و واحدهای فرآوری گاز، پلی یورتان به‌عنوان عایق حرارتی برای تجهیزاتی چون مخازن، برج‌ها و مبدل‌های حرارتی به کار می‌رود.

عایق‌کاری خطوط لوله زیرزمینی

در خطوط لوله دفن‌شده نیز از پلی یورتان برای جلوگیری از هدررفت حرارت و محافظت در برابر تأثیرات محیطی مانند رطوبت و خاک استفاده می‌شود.

حفاظت از تجهیزات در برابر یخ‌زدگی

پلی یورتان برای محافظت از تجهیزات حساس در محیط‌های بسیار سرد، مانند مناطق قطبی به‌کار می‌رود و از یخ‌زدگی جلوگیری می‌کند.

عایق صوتی در تأسیسات صنعتی

علاوه بر عایق حرارتی، این ماده در کاهش صداهای ناشی از تجهیزات سنگین در تأسیسات نفت و گاز نیز مؤثر است.

عایق‌کاری سیستم‌های ذخیره‌سازی و انتقال  LNG

در صنایع گاز طبیعی مایع (LNG)، عایق پلی یورتان به دلیل مقاومت در برابر دماهای بسیار پایین برای عایق‌کاری خطوط لوله و مخازن ذخیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محافظت از خطوط لوله و تجهیزات زیرآبی

در پروژه‌های زیرآبی از این عایق برای محافظت از خطوط لوله و تجهیزات در برابر فشار آب و خوردگی استفاده می‌شود.

پوشش تجهیزات با کاربرد خاص

تجهیزات حساس مانند کمپرسورها و پمپ‌ها با استفاده از پلی یورتان عایق‌بندی می‌شوند تا از تغییرات دما و اثرات مواد شیمیایی محافظت شوند.

عایق‌کاری ساختمان‌های صنعتی

در تأسیسات نفت و گاز، این عایق در سقف‌ها، دیوارها و کف‌ها برای کاهش هدررفت انرژی و حفظ شرایط محیطی مناسب کاربرد دارد.

محدوده قیمت عایق پلی  یورتان

محدوده قیمت عایق پلی یورتان به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله:

  • نوع عایق پلی یورتان: فوم اسپری، پانل پیش‌ساخته یا تزریقی.
  • ضخامت و چگالی: ضخامت و چگالی بالاتر معمولاً قیمت بیشتری دارند.
  • کاربرد موردنظر: عایق خطوط لوله، مخازن یا ساختمان‌ها.
  • حجم سفارش: خرید عمده معمولاً قیمت به‌صرفه‌تری دارد.
  • محل پروژه: هزینه حمل و نقل و نصب بسته به مکان پروژه متغیر است.

به‌طور کلی، قیمت عایق پلی یورتان به‌صورت متری یا بر اساس وزن (کیلوگرم) محاسبه می‌شود و می‌تواند در حدود 250,000 تا 800,000 تومان برای هر مترمربع (بسته به ضخامت و چگالی) متغیر باشد. برای دریافت قیمت دقیق‌تر، بهتر است با با کارشناسان ما تماس بگیرید.

خرید عایق پلی یورتان از شرکت کارا انرژی ماندگار

شرکت کارا انرژی ماندگار با ارائه عایق‌های پلی یورتان با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای جهانی، آماده خدمت‌رسانی به صنایع نفت و گاز و سایر بخش‌های صنعتی است. محصولات ما با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته طراحی شده‌اند تا بهره‌وری انرژی را افزایش داده و هزینه‌های عملیاتی را کاهش دهند. ما تلاش می‌کنیم با ارائه کیفیت تضمین‌شده، مشاوره تخصصی، قیمت رقابتی، تحویل سریع و پشتیبانی پس از فروش، نیازهای خاص پروژه شما را به بهترین شکل پوشش دهیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان یا ثبت سفارش، می‌توانید با کارشناسان فروشگاه تماس بگیرید یا از وب‌سایت ما دیدن کنید.

نحوه نصب عایق پشم سنگ در دیوار

جامع ترین آموزش نصب عایق پشم سنگ

پشم سنگ یکی از انواع عایق‌های پر کاربرد است که انواع مختلفی هم دارد و می‌توان از آن نه تنها به عنوان عایق حرارتی بلکه به عنوان عایق رطوبتی و حتی عایق صوتی نیز استفاده کرد. عملکرد صحیح پشم سنگ در نقش عایق حرارتی، صوتی و رطوبتی، نیازمند نصب و اجرای اصولی می‌باشد و اگر نصب پشم سنگ به درستی انجام نشود، کیفیت عایق کمتر خواهد شد. برای نصب پشم سنگ باید به مواردی مثل زیرسازی درست، هم تراز بودن سطح، ابعاد دقیق پشم سنگ و… توجه داشت که در این مطلب می‌خواهیم بررسی کنیم. پس لطفاً برای آموزش نصب عایق پشم سنگ، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

آموزش نصب عایق پشم سنگ

آموزش نصب عایق پشم سنگ

پشم سنگ برای آنکه بهترین عملکرد را به عنوان عایق داشته باشد باید به صورت اصولی نصب شود و با نصب درست، از انتقال آلودگی‌های صوتی، جریان حرارتی و رطوبت جلوگیری خواهد کرد. مراحل نصب این عایق، به شرح زیر می‌باشد:

انتخاب پشم سنگ مناسب

اولین قدم برای نصب عایق پشم سنگ، انتخاب نوع مناسب آن است. پشم سنگ دارای انواع مختلفی می‌باشد مثل پتویی، فله‌ای، لوله‌ای، تخته‌ای و… که باید با توجه به کاربری مدنظر، پشم سنگ مناسب انتخاب شود.

تمیز کردن سطح قبل از نصب پشم سنگ

قبل از نصب پشم سنگ، حتماً باید سطح زیزین آن به خوبی تمیز شود و مطمئن شوید که هیچ آلودگی و چربی بر روی سطح وجود ندارد همچنین نباید لایه رنگ بر روی محل نصب پشم سنگ وجود داشته باشد بهتر است با استفاده از آب و شوینده، کثیفی‌ها و گرد و غبار سطح را تمیز کنید و رنگ روی دیوار را با استفاده از ابزار مناسب، کاملاً بتراشید.

بررسی هم تراز یا هم سطح بودن دیوار

بعد از تمیزکاری سطح، بررسی کنید که پشم سنگ با دیوار یا سطح مدنظر، هم تراز است و اگر قسمت‌هایی از سطح دارای پستی و بلندی است، این ناهم‌ترازی‌ها را برطرف کنید. اختلاف سطح بخش‌های مختلف نباید بیشتر از 5 میلی‌متر باشد و اگر اختلاف بیشتر باشد، نیاز است با استفاده از ملات یا همان پشم سنگ فله‌ای، اختلاف را رفع کنید.

نصب شیارهای شروع و نگهدارنده‌های خارجی پشم سنگ

در قدم بعدی که مطمئن شدید زیرسازی به درستی انجام شده است، باید شیارهای شروع و نگهدارنده‌های خارجی پشم سنگ را نصب کنید. محل نصب شیارهای شروع پشم سنگ حدود 15 سانتی‌متر بالاتر از سطح زمین است و باید در تمام نقاط اتصال از جمله خطوط شست‌وشو و لوله‌های کف بلاک‌های نگهدارنده، نصب شود.

آماده سازی چسب و اعمال آن

برای نصب پشم سنگ نیاز به استفاده از چسب مخصوص است و امکان استفاده از هر نوع چسبی را ندارید. چسب مخصوص پشم سنگ را تهیه کنید و سپس آن را با 6 لیتر آب و خیلی آرام، هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط یکنواختی حاصل شد، حدود 5 دقیقه صبر کنید و سپس مجدداً آن را هم بزنید. چسبی که آماده کرده‌اید تا حدود 2 ساعت بعد قابل استفاده است و بعد از این مدت، خاصیت چسبندگی خود را از دست خواهد داد.

برش دادن پشم سنگ

بعد از آماده کردن چسب، پشم سنگ را در ابعاد مدنظر برش دهید و سپس سطح آن را به چسب آغشته کنید. در این مرحله باید از مقدار کافی چسب استفاده کنید تا پشم سنگ کاملاً محکم نصب شود همچنین بررسی کنید که چسب به صورت کاملاً یکنواخت بر روی پشم سنگ اعمال شده است.

نصب پشم سنگ

در مرحله نهایی، باید پشم سنگ‌های آغشته به چسب را بر روی دیوار قرار دهید و با وارد کردن ضربه‌های آرام بر روی آن، هر نوع درز و شکاف را از بین ببرید. توجه داشته باشید که وجود هر گونه درز و شکاف در محل نصب پشم سنگ، خاصیت آن را کاهش می‌دهد و نمی‌تواند از اتلاف انرژی جلوگیری کند. بعد از نصب پشم سنگ، آن را از جای خود تکان ندهید و بررسی کنید که یکنواخت در محل خود قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید: بهترین دانسیته پشم سنگ برای عایق کاری


نحوه نصب عایق پشم سنگ در دیوار

نکات مهم نصب عایق پشم سنگ

برای نصب عایق پشم سنگ باید به برخی موارد مهم توجه داشته باشید. توجه شما را به نکات مهم زیر جلب می‌کنیم:

  • نصب پشم سنگ حتماً باید توسط یک فرد متخصص و ماهر در این زمینه انجام شود و نیازمند استفاده از ابزارهای تخصصی خود است.
  • ابعاد پشم سنگ برای برش دادن را به گونه‌ای تنظیم کنید که کمترین پرتی یا هدررفت را داشته باشد.
  • بر اساس نوع پشم سنگ و همچنین نوع سطحی که نیاز به عایق کاری دارد، زیرسازی نصب عایق فرق می‌کند و باید از ابزار و روش‌های ویژه زیرسازی استفاده شود.
  • حتماً پس از اتمام فرایند نصب پشم سنگ، نقاط اتصال و لبه‌ها را نواربندی کنید.
  • تمام نکات ایمنی را برای نصب پشم سنگ رعایت کنید تا احتمال صدمه و عوارض به حداقل برسد.

نحوه اجرای پشم سنگ در کف

برای نصب عایق پشم سنگ بر روی کف، در قدم اول باید با استفاده از سازه‌های چوبی و فلزی که حداقل قطر 5 سانتی‌متری دارند، کروم‌بندی کف انجام شود. پس از این مرحله، شیارها باید اندازه‌گیری شده و عایق پشم سنگ هم طبق اندازه‌ها برش داده شود.

پس از برش دادن عایق پشم سنگ، می‌توان این برش‌ها را در لا به لای شیارها قرار داد. در قدم بعد، نیاز به اجرای مرحله کف سازی است، در این مرحله باید فشار وارد شده به کف در حداقل‌ترین حالت ممکن باشد همچنین از آنجایی که امکان نفود رطوبت ملات سیمان به پشم سنگ وجود دارد، بهتر است از روکش نایلونی بر روی تمام پشم سنگ استفاده شود و سپس کف‌سازی انجام شود.

نحوه اجرای پشم سنگ در سقف

با استفاده از عایق پشم سنگ بر روی سقف، از آتش‌سوزی احتمالی و پوسیدگی جلوگیری می‌شود و ایمنی سازه بالاتر می‌رود. نصب پشم سنگ در سقف، بدین صورت است که ابتدا باید تمام شکاف و حفره‌ها با فوم پر شوند و سپس پشم سنگ بر روی سقف اعمال شود. برای عایق‌کاری بهتر سقف در برابر رطوبت و حرارت، بهتر است پشم سنگ بر روی بام نیز استفاده شود.

خرید و قیمت عایق پشم سنگ

در صورت نیاز به خرید عایق پشم سنگ، می‌توانید از فروشگاه کارا انرژی ماندگار این عایق را تهیه کنید. توصیه می‌شود در زمان خرید عایق، به نوع آن توجه داشته باشید که متناسب با نیاز پروژه شما باشد همچنین باید حجم مناسبی از پشم سنگ را تهیه کنید. در زمینه خرید عایق پشم سنگ، کارشناسان شرکت می‌توانند راهنمای شما باشند تا خرید مناسبی داشته باشید.

 

نکات اجرای فوم پاششی پلی یورتان

نکات مهم اجرای فوم پاششی پلی یورتان

فوم پاششی پلی یورتان از انواع عایق‌های ساختمانی با کیفیت و مقاوم است که برای عایق کردن دیوارها، درزها و… کاربرد دارد. این عایق با توجه به ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد، قادر است از ساختمان در برابر گرما، سرما، رطوبت و سایر تغییرات محیطی و دمایی محافظت کند و با جلوگیری از اتلاف انرژی، هزینه‌های مربوط به مصرف انرژی را هم به حداقل می‌رساند البته این عایق در صورتی می‌تواند بهترین عملکرد را داشته باشد که نصب و اجرای آن به شکل اصولی و حرفه‌ای انجام شده باشد. با توجه به اهمیت نصب درست فوم پاششی پلی یورتان، در این مطلب می‌خواهیم نکات اجرای فوم پاششی پلی یورتان را بررسی کنیم و توضیحات لازم را ارائه دهیم پس همراه ما باشید.

نکات اجرای فوم پاششی پلی یورتان

مهمترین نکات اجرای فوم پاششی پلی یورتان

فوم پاششی پلی یورتان، ترکیبی است که به صورت اسپری بر روی سطح مورد نظر اعمال می‌شود. ترکیبات این فوم با قرارگیری در معرض فشار با نسبت معینی مخلوط می‌شوند و با یکدیگر واکنش می‌دهند. بدین ترتیب، سطح را پوشش می‌دهند و عایق مقاومی بر روی سطح ایجاد می‌شود.

پاکسازی سطح پیش از اجرای فوم

اصلی‌ترین موضوع برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان، پاک کردن سطح است و باید سطح مدنظر از هر گونه آلودگی‌ها مثل روغن، چربی، رطوبت و گرد و خاک کاملاً تمیز شود. اگر سطح تمیز نباشد، پس از اجرای فوم مشاهده خواهید کرد که چسبندگی لازم را ندارد و با کمی فشار دادن فوم می‌توان آن را از روی سطح جدا کرد همچنین فوم اگر روی سطح کثیف اجرا شود، آلودگی‌های روی سطح با نفوذ به ساختار فوم باعث لایه لایه و شکنندگی آن می‌شوند. پس حتماً قبل از اجرای فوم پاششی پلی یورتان، سطح را کاملاً تمیز کنید تا عاری از هر گونه رطوبت، چربی و گرد و غبار باشد.

خشک کردن سطح

نکته بعدی برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان، خشک کردن سطح است و باید عاری از رطوبت باشد در واقع، سطح مورد نظر نباید خیس باشد زیرا آب با ترکیبات فوم که شامل ایزوسیانات و پلی یول می‌باشند، ترکیب می‌شود و اجازه نمی‌دهد که این دو واکنش دهند در نتیجه، آب باعث ایجاد حفره‌های هوا و سلول‌های باز در فوم می‌شود و پف زیادی را ایجاد می‌کند. در این وضعیت، دانسیته فوم پاششی پلی یورتان کم خواهد شد و مقاومت فشاری آن به حداقل می‌رسد به همین دلیل، مشکلاتی مثل ترک خوردگی، قدرت چسبندگی کم، هوابندی ضعیف و شکنندگی خواهد داشت.

توجه به ضخامت فوم پاششی پلی یورتان

موضوع مهمی که برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان باید به آن توجه داشته باشید، ضخامت مناسب فوم است و نباید ضخامت آن بیشتر یا کمتر از حالت استاندارد باشد. تعیین میزان ضخامت فوم باید بر اساس دمای محیط، نوع فوم و کاربری فوم تعیین شود. این فوم شامل دو نوع سلول باز و سلول بسته است که نحوه اجرای هر کدام از آنها متفاوت است، برای اجرای فوم پاششی سلول بسته که کاربرد حرارتی و رطوبتی دارد، معمولاً ضخامت 1 تا 5 اینچ انتخاب می‌شود البته برای استفاده از فوم پاششی پلی یورتان بر روی دیوارها، ضخامت آن حدود 3 اینچ است اما در سطوحی مثل سقف می‌توان ضخامت فوم را افزایش داد. همچنین فوم پاششی پلی یورتان سلول باز معمولاً با ضخامت 3 اینچ روی دیوار و با ضخامت 6 تا 10 اینچ بر روی سقف اعمال می‌شود.

در خصوص ضخامت فوم پاششی پلی یورتان لازم است توجه داشته باشید که کمتر بودن ضخامت این پوشش می‌تواند باعث مشکلاتی مثل عدم کارایی فوم شود یعنی عملکرد مطلوب را به عنوان عایق حرارتی و رطوبتی نخواهد داشت همچنین با افزایش ضخامت فوم، پف‌زایی و تبخیر آن بیشتر می‌شود.


بیشتر بخوانید: ضخامت فوم پاششی پلی یورتان چقدر باید باشد


 

نسبت مناسب ترکیب ایزوسیانات و پلی یول

فوم پاششی پلی یورتان باید دارای نسبت مناسبی از ایزوسیانات و پلی‌یول باشد و اگر مقدار یکی از ترکیبات این فوم بیشتر یا کمتر از حد معین باشد، کارایی لازم را نخواهد داشت. بیشتر بودن میزان پلی‌یول در فوم باعث ایجاد چسبندگی و نرمی می‌شود و فوم خیلی دیر خشک می‌شود یا اصلاً خشک نمی‌شود همچنین ممکن است بوی شدیدی هم تولید کند. همچنین با افزایش مقدار ایزوسیانات در ترکیب فوم، دچار سختی، شکنندگی و تیرگی می‌شود که مطلوب نیست.

ممکن است به دلیل مشکل در دستگاه، دو ماده ایزوسیانات و پلی یول به خوبی ترکیب نشوند و یا در صورت گرفتگی نازل خروجی مایع، این دو ماده درست ترکیب نخواهد شد همچنین اگر قطر نازل دستگاه خیلی بزرگ باشد، ایزوسیانات و پلی یول به شکل درستی ترکیب نخواهند شد. بهتر است پیش از اجرای فوم، تمام این موارد بررسی شوند و مطمئن شوید که ترکیب مواد اولیه کاملاً دقیق و برابر انجام می‌گیرد.

روش اجرای فوم پاششی پلی یورتان

روش اجرای انواع فوم پاششی پلی یورتان

هر کدام از انواع فوم پاششی پلی یورتان، روش اجرای ویژه خود را دارند که در این بخش می‌خواهیم بررسی کنیم:

فوم پاششی پلی یورتان سخت

فوم پاششی پلی یورتان سخت دارای ساختار سلول بسته است و به سبب همین ساختار می‌تواند از انتقال حرارت تا حد زیادی جلوگیری کند. این فوم برای عایق کردن ساختمان‌ها، سردخانه‌ها و تجهیزات ذخیره‌سازی استفاده می‌شود و نحوه اعمال آن نیز با استفاده از روش اسپری بر روی دیوارها و سقف‌ها می‌باشد. البته برای پر کردن حفره‌ها و درزهای ساختمان‌ها، به روش تزریقی اعمال می‌شود.

فوم پلی یورتان نیمه سخت

فوم پاششی پلی یورتان، ترکیبی از فوم سخت و نرم است و ویژگی‌هایی مثل مقاومت و انعطاف‌پذیری متوسط دارد. از این فوم نیز به دلیل ساختار سلولی ویژه آن در بسیاری از صنایع که نیاز به عایق کاری و مقاومت مکانیکی دارند، استفاده می‌شود. شیوه اجرای فوم پاششی پلی یورتان نیمه سخت نیز به روش‌های پاشش یا تزریق می‌باشد.

فوم پلی یورتان نرم

فوم پاششی پلی یورتان نرم را در صنایعی مثل خودروسازی، تولید لوازم خانگی، مبلمان سازی و…. استفاده می‌کنند. این محصول با توجه به ساختار سلولی باز، به صورت قالب‌گیری اجرا می‌شود و انعطاف پذیری بسیار بالایی هم دارد.

نکات ایمنی هنگام اجرای پلی اورتان

علاوه بر تمام نکاتی که در بخش‌های قبلی مطلب شرح دادیم، برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان نیاز به رعایت یکسری نکات ایمنی هم می‌باشد. از جمله آنکه:

  • حتماً باید از تجهیزات حفاظتی مثل ماسک، دستکش و عینک ایمنی استفاده کنید تا تماس مستقیم با مواد شیمیایی نداشته باشید.
  • هنگام اجرای فوم پاششی پلی یورتان به تهویه مناسب محیط توجه داشته باشید و اگر محیط بسته است، باید مجهز به سیستم تهویه قوی باشد.
  • فوم را از قرارگیری در معرض مواد قابل اشتعال دور نگه دارید زیرا این محصول در مراحل اجرا، امکان اشتعال دارد و خطرناک است.

خرید فوم پاششی پلی یورتان از فروشگاه کارا انرژی ماندگار

در پایان، اگر به دنبال یک فروشگاه معتبر برای خرید فوم پاششی پلی یورتان هستید، فروشگاه کارا انرژی ماندگار در خدمت شماست. این فروشگاه، انواع پوشش‌ها و عایق‌های حرارتی، صوتی، رطوبتی و برودتی را با بهترین کیفیت عرضه می‌کند و قیمت‌های مناسبی هم دارد. می‌توانید از محصولات داخل سایت دیدن کنید و در صورت تمایل به خرید، با کارشناسان تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

 

ماستیک پلی یورتان

ماستیک پلی یورتان چیست و چه کاربردی دارد؟

ماستیک پلی یورتان یکی از انواع درزگیرهای الاستومری محسوب می‌شود که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد. این محصول که می‌توان گفت نوعی چسب محسوب می‌شود، دارای خاصیت الاستیسیته و قدرت چسبندگی بالایی است و می‌توان از آن بر روی سطوح مختلف استفاده کرد همچنین مقاومت بالایی در برابر ضربات، ارتعاشات، لرزش‌ها و… دارد. درزگیر پلی یورتان به صورت تک جزئی اعمال می‌شود و کار درزگیری را با بهترین کیفیت انجام می‌دهد. این محصول نسبت به محصولات مشابهی همچون درزگیر سیلیکون یا همان چسب آکواریوم، گزینه بهتری است و ماندگاری بالایی هم دارد. برای آشنایی بیشتر با ویژگی‌ها و کاربردهای ماستیک پلی یورتان (PU)، لطفاً با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

ماستیک پلی یورتان

ماستیک پلی یورتان چیست؟

ماستیک پلی یورتان، محصولی مقاوم در برابر حرارت و رطوبت است و از آن در موارد مختلف به عنوان درزگیر استفاده می‌شود. این محصول، نوعی چسب مخصوص بر پایه پلی یورتان پلیمری خمیری و ژل مانند محسوب می‌شود که تک جزئی بوده و در مجاورت رطوبت و هوا، سفت می‌شود. ماستیک پلی یورتان دارای ویژگی‌های منحصر به فردی مثل انعطاف پذیری بالا، مقاومت در برابر رطوبت، مقاومت در برابر حرارت، مقاوم در برابر خوردگی و… می‌باشد و قابلیت اعمال شدن بر روی سطوح مختلف را دارد.

کاربردهای درزگیر پلی یورتان

ماستیک PU با ویژگی‌هایی که دارد، مناسب استفاده در موارد زیادی می‌باشد. از کاربردهای این چسب، عبارتند از:

  • آب بندی سطوح

برای آب بندی سطوح مختلفی مثل درب و پنجره‌ها، نمای ساختمان، دیوارهای داخلی و خارجی، سقف ساختمان و… می‌توان از ماستیک PU استفاده کرد.

  • اتصالات فلزی

ماستیک پلی یورتان برای اتصالات فلزی در صنایع مختلفی استفاده می‌شود از جمله صنعت خودروسازی، ساختمان سازی، هوافضا و…

  • ساخت و تعمیرات قایق‌ها

کاربرد دیگر این چسب برای ساخت و تعمیرات قایق‌ها می‌باشد زیرا مقاومت بالایی در برابر آب و هوا دارد.

  • تولید مواد عایقی

از چسب پلی یورتان با توجه به انعطاف‌پذیری بالایی که در برابر شرایط جوی دارد، برای تولید مواد عایقی هم استفاده می‌شود مثل مواد عایقی ساختمان‌ها، خودروها و صنایع مختلف.

  • صنعت خودروسازی

در صنعت خودروسازی برای نصب و اتصال بخش‌های مختلف خودرو، ساخت بدنه و سایر بخش‌های خودرو، سیستم‌های گرمایشی و خنک کننده و… ماستیک پلی یورتان به کار گرفته می‌شود.

  • صنعت هوایی

در صنعت هوایی از ماستیک پلی یورتان برای نصب پنجره‌های هواپیما، ساخت سیستم‌های خنک کننده، ساخت قطعات هواپیما و… استفاده می‌شود.

در کل، ماستیک پلی یورتان دارای کاربردهای زیادی است و در صنایع دیگری هم مثل صنایع کاغذسازی، الکترونیکی، نفت و گاز، صنایع دریایی و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش اجرای ماستیک پلی یورتان

اجرای ماستیک پلی یورتان باید طی مراحلی اصولی انجام شود. این مراحل به شرح زیر هستند:

آماده‌سازی سطح

ابتدا لازم است سطح مورد نظر آماده سازی شود و کاملاً تمیز و خشک شود. برای آماده سازی سطح، آن را از هر گونه چربی، روغن و گرد و غبار تمیز کنید.

اعمال پرایمر

برای افزایش چسبندگی درزگیر پلی یورتان، نیاز به استفاده از پرایمر می‌باشد. با استفاده از یک قلم مو، پرایمر را روی سطح اعمال کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان دهید تا کاملاً خشک شود.

محافظت از لبه‌های درز

برای بخش‌هایی از سطح که نمی‌خواهید ماستیک پلی یورتان اعمال شود، می‌توانید از وسیله‌ای مثل نوار چسب استفاده کنید و بعد از اجرای ماستیک، چسب را جدا کنید.

اعمال ماستیک پلی یورتان

بسته بندی ماستیک PU را با احتیاط باز کنید، بسته را برش دهید و سپس نوک قیف ترزیق را بر روی دهانه درز قرار دهید. ماستیک را به طور یکنواخت بر روی سطح اعمال کنید و سپس سطح درز را با ابزاری مثل کاردک، صاف و یکنواخت کنید.

مزایای استفاده از ماستیک پلی یورتان

اجرای ماستیک پلی یورتان برای درزبندی سطوح مختلف، مزایایی دارد از جمله آنکه:

  • این ماده به صورت تک جزئی است و بعد از اعمال شدن بر روی سطح در اثر واکنش با رطوبت و هوا، خشک می‌شود.
  • برای اجرای ماستیک نیاز به مخلوط کردن آن با ماده دیگری نیست.
  • ماستیک از مقاومت مکانیکی بالایی برخوردار است و می‌تواند ضربات احتمالی و ارتعاشات را جذب کند.
  • از این محصول می‌توان بر روی سطوح مختلف مثل چوب، سنگ، بتن، شیشه و… استفاده کرد.
  • ماستیک PU از قابلیت رنگ پذیری برخوردار است.
  • این محصول می‌تواند در شرایط سخت محیطی، مقاومت بالایی از خود نشان دهد.
  • درزگیر پلی یورتان، غیر سمی بوده و خطری برای انسان ندارد.
  • این محصول با وجود آنکه مایع و روان است، اما در زمان اجرا شره نمی‌کند.
  • ماستیک PU مشکلاتی مثل جمع شدگی و انقباض را نخواهد داشت.
  • از مقاومت شیمیایی در برابر مواد نفتی برخوردار است.
  • نگهداری از ماستیک به آسانی است و هزینه‌های تعمیرات و نگهداری ندارد.
  • این محصول، ضد لغزش است و به همین دلیل در محیط‌های مرطوبی مثل استخر، حمام و… کارایی دارد.
  • مقاومت در برابر سایش، ماستیک پلی یورتان را مناسب استفاده در ساخت کفپوش های صنعتی کرده است

انواع ماستیک پلی یورتان

بهتر است بدانید که ماستیک پلی یورتان دارای انواع مختلفی است و شما باید با توجه به نوع سطح که می‌تواند سنگ، فلز، چوب، PVC و…. باشد، از ماستیک مناسب استفاده نمایید. بعضی از انواع این محصول، به شرح زیر هستند:

  • ماستیک بتنی: برای چسباندن و متصل کردن مصالح بتنی همچون تیرچه، بلوک، سنگ، بتن سفید و… کاربرد دارد.
  • ماستیک یونیورسال: برای چسباندن مصالحی مثل چوب، فلزات، بتن و… مناسب می‌باشد.
  • ماستیک ضد آب: مناسب استفاده در محیط‌های مرطوب مانند آشپزخانه، حمام، استخر و… است.
  • ماستیک سیلیکونی: برای اتصال دادن مصالحی مثل شیشه، فلزات، چوب و… کارایی دارد.
  • ماستیک چسبنده: این ماستیک هم مناسب متصل کردن مصالحی مثل چوب، PVC، شیشه و… است.

تفاوت درزگیر پلی یورتان با ماستیک سیلیکون

درزگیر پلی یورتان با ماستیک سیلیکون، هر دو از خاصیت چسبندگی بالا برخوردار هستند و به عنوان درزگیر استفاده می‌شوند اما برخی تفاوت‌ها را دارند. ترکیبات شیمیایی این دو محصول متفاوت است؛ ماستیک PU از پلیمرهای پلی یورتان و ایزوسیانات تشکیل شده است اما ترکیبات ماستیک سیلیکون شامل پلیمرهای سیلیکونی می‌باشد. پلی یورتان در صنایع ساختمانی و خودروسازی برای عایق بندی، چسباندن و اتصال قطعات مختلف استفاده می‌شود، ماستیک سیلیکون نیز برای اتصال قطعات استفاده قرار می‌گیرد و نقش عایق را هم می‌تواند ایفا کند.

قیمت و خرید ماستیک پلی یورتان

ماستیک پلی یورتان به اسم‌های زیادی شناخته می‌شود از جمله ماستیک درزگیری، ماستیک آب بندی، درزگیر آب بندی و… این محصول با توجه به خصوصیاتی که دارد، دارای کاربردهای زیادی در صنایع مختلف است و به عنوان درزگیر یا چسب برای متصل کردن انواع قطعات فلزی، چوبی، بتن، PVC و… استفاده می‌شود. شما در صورت نیاز به خرید ماستیک، می‌توانید از فروشگاه کارا انرژی ماندگار اقدام به خرید کنید. کارشناسان این شرکت با ارائه مشاوره‌های لازم، راهنمای شما برای خرید خواهند بود.

ضخامت فوم پاششی پلی یورتان

ضخامت فوم پاششی پلی یورتان چقدر باید باشد؟

فوم پاششی پلی یورتان، عایقی است که با اسپری شدن بر روی سطح موردنظر و با استفاده از دستگاه مخصوص، پوشش رطوبتی، صوتی و حرارتی را ایجاد می‌کند. برای اعمال این عایق، ترکیبات آن داخل مخزن دستگاه مخصوص ریخته می‌شوند و سپس با استفاده از لوله، عایق روی سطح موردنظر اعمال می‌گردد. حالت اولیه فوم پلی یورتان به‌صورت مایع است اما بعد از اعمال شدن، تبدیل به شکل جامد می‌شود و تا مدت‌ها نیز ماندگاری دارد. این ترکیبات شامل ماده‌هایی به نام‌هایی ایزوسیانات و هیدروژن هستند که در اثر ترکیب با یکدیگر، عایق مقاومی را ایجاد می‌کنند. موضوعی که در زمان نصب و اجرای فوم پاششی پلی یورتان باید به آن توجه شود، ضخامت عایق است اما ضخامت فوم پاششی پلی یورتان چقدر باید باشد؟ در این مطلب می‌خواهیم بررسی کنیم. لطفاً همراه ما باشید.

ضخامت فوم پاششی

ضخامت فوم پاششی پلی یورتان چقدر باید باشد؟

فوم پاششی پلی یورتان از بهترین عایق‌های حرارتی، رطوبتی و صوتی محسوب می‌شود اما برای آنکه عملکرد قدرتمندی داشته باشد، باید اصولی و توسط نصاب حرفه‌ای نصب شود. برای نصب اصولی فوم پاششی پلی یورتان، توجه به ضخامت آن مهم است اما ضخامت پوشش چقدر باید باشد؟ در پاسخ باید گفت که میزان ضخامت فوم پاششی پلی یورتان به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله آنکه:

  • دمای محیط
  • نوع فوم پاششی که می‌تواند سلول باز یا سلول بسته باشد.
  • کاربری مورد انتظار از فوم پاششی پلی یورتان مثل عایق حرارتی – رطوبتی یا عایق حرارتی – صوتی
  • محل اجرای فوم که می‌تواند سقف یا دیوار باشد.

با توجه به عوامل فوق، معمولاً پلی یورتان سلول بسته در ضخامت 1 تا 5 اینچ اعمال می‌شود. میزان ضخامت فوم بر روی سطح دیوار، حدود 3 اینچ است اما برای سقف می‌توان ضخامت بیشتری از عایق را اجرا کرد. همچنین، ضخامت اجرای پلی یورتان سلول باز بر روی دیوارها معمولاً 3 اینچ و بر روی سقف می‌توان 6 تا 10 اینچ از فوم را نصب کرد.


بیشتر بخوانید: مقایسه فوم سلول بسته و فوم سلول باز


 

مشکلات ضخامت کم یا زیاد فوم پاششی پلی یورتان

موضوع مهمی که در ارتباط با ضخامت فوم پاششی پلی یورتان باید به آن توجه داشته باشید، این است که ضخامت زیاد یا کمتر از حد نیاز این فوم می‌تواند باعث مشکلاتی شود و اینطور نیست که با افزایش ضخامت فوم، الزاما خاصیت عایق بندی آن نیز بیشتر می‌شود. اگر فوم با ضخامت کمتر از حد نیاز اجرا شود، کارایی کمتری به عنوان یک عایق خواهد داشت و اگر هم ضخامت پلی یورتان بیشتر باشد، با توجه به اینکه یک ترکیب گزما زاست، ممکن است دچار پف زایی و تبخیر شود.

با افزایش ضخامت اجرای فوم پاششی پلی یورتان و ایجاد فاصله میان اجرای پاشش‌ها، گرمایی که از واکنش مواد اولیه حاصل می‌شود، امکان خروج از فوم را نخواهد داشت و با حبس شدن این گرما داخل فوم، مشکلاتی مثل سوختگی داخلی فوم، تغییر رنگ، بوی تند، جمع شدگی فوم، ترک خوردگی فوم، شکنندگی و سوراخ شدن فوم را مشاهده خواهید کرد.

عوامل موثر بر ضخامت فوم پاششی پلی یورتان

بعضی عوامل بر ضخامت فوم پاششی پلی یورتان موثر هستند که در این بخش می‌خواهیم بررسی کنیم:

شرایط آب و هوایی منطقه

از موارد موثر بر ضخامت اجرای فوم پاششی پلی یورتان، اقلیم محلی و وضعیت آب و هوای منطقه است. در مناطق سردسیر نیاز به اجرای ضخامت بیشتری از پلی یورتان است تا از اتلاف حرارت جلوگیری کند اما در مناطق گرمسیر می‌توان با کاهش ضخامت فوم، گرمای ورودی به داخل ساختمان را محدود کرد.

کاربری ساختمان

عامل موثر دیگر بر ضخامت فوم پاششی پلی یورتان، کاربری ساختمان است به طور مثال در ساختمان‌های تجاری شاید نیاز به اجرای فوم با ضخامت بیشتری به نسبت ساختمان‌های مسکونی باشد.

نوع فوم پاششی

ضخامت فوم پاششی پلی یورتان بر اساس نوع آن نیز تعیین می‌شود. فوم پلی یورتان سلول باز، دارای مقاومت حرارتی کمتری به نسبت فوم سلول بسته است و هزینه اجرای مناسب‌تری دارد. در مناطق سردسیر، استفاده از فوم پلی یورتان سلول بسته، انتخاب بهتری است و با ضخامت کمتری از آن می‌توان پوشش مقاوم را ایجاد کرد.


بیشتر بخوانید: کپسول فوم پلی یورتان


 

مزایای اجرای فوم پاششی پلی یورتان

استفاده از فوم پاششی پلی یورتان به عنوان یک عایق رطوبتی، حرارتی و صوتی، مزایایی به همراه دارد از جمله آنکه:

  • این فوم در صورت اجرای اصولی، دچار مشکلاتی مثل ترک خوردگی و شکستگی نمی‌شود.
  • فوم پاششی پلی یورتان، رطوبت و بخار آب را جذب نمی‌کند.
  • ضریب انتقال حرارت فوم پلی یورتان بسیار کم است و از هدر رفتن انرژی تا حد زیادی جلوگیری می‌کند.
  • این فوم با توجه به ساختاری که دارد، مانع از تجمع و رشد میکروب‌ها می‌شود و زمینه‌ساز رشد قارچ و باکتری‌ها نیست.
  • وزن بسیار سبکی دارد و باعث اضافه شدن وزن سازه نمی‌شود.
  • اجرای فوم پاششی پلی یورتان با توجه به اینکه حالت تزریقی دارد، برای مکان‌های غیرقابل دسترس نیز امکان‌پذیر است.
  • این فوم را می‌توان به عنوان درزگیر برای پوشش دادن درزها و شکاف‌های ساختمان‌ها استفاده کرد.

نکات ایمنی برای اجرای فوم پلی یورتان پاششی

برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان، نیاز به رعایت نکات ایمنی می‌باشد زیرا این ماده حاوی ترکیبات شیمیایی خطرناکی است و این ترکیبات، خطرات زیادی برای سلامت انسان دارند. ترکیبات شیمیایی فوم اگر با چشم و پوست تماس داشته باشند، باعث مشکلاتی مثل سوزش و التهابات شدید پوستی می‌شوند همچنین تنفس کردن ماده شیمیایی ممکن است به ریه و سیستم تنفسی آسیب برساند. اجرای فوم پاششی پلی یورتان نیاز به پوشیدن لباس پوشیده و مناسب دارد و باید با استفاده از تمام تجهیزات، عایق اجرا شود مثل پوشیدن ماسک تنفسی، لباس مناسب کار، دستکش و عینک ایمنی.

خرید فوم پاششی پلی یورتان از شرکت کارا انرژی ماندگار

برای خرید بهترین کیفیت از فوم پاششی پلی یورتان می‌توانید به شرکت کارا انرژی ماندگار مراجعه کنید. این شرکت، انواع عایق‌های مرغوب و درجه یک با کاربری‌های رطوبتی، صوتی و حرارتی را عرضه می‌کند و مرکزی تخصصی و باسابقه در این زمینه محسوب می‌شود. شما می‌توانید محصولات موجود در سایت شرکت را مشاهده کنید و اگر هم برای انتخاب یک عایق نیاز به راهنمایی دارید، کارشناسان از طریق تماس تلفنی به شما کمک خواهند کرد. لطفاً تماس بگیرید و از مشاوره‌های قبل از خرید بهره مند شوید.

عایق رطوبتی نانو

عایق رطوبتی نانو چیست؟

عایق رطوبتی نانو، محصولی است که بر اساس تکنولوژی روز دنیا و با استفاده از فناوری نانو تولید می‌شود و حداکثر بازدهی را در زمینه عایق رطوبتی در دنیای ساخت و ساز ارائه می‌کند. این عایق، یک لایه ظریف و با ضخامت حداقلی را روی سطوح افقی یا عمودی به اجرا می‌گذارد و پس از این دیگر شما از شر نفوذ آب به لایه‌های زیر عایق راحت خواهید شد. همچنین تنوع رنگی و ساختاری این محصول، به گونه‌ای است که امکان استفاده از آن در محیط‌های مختلف وجود دارد. برای آشنایی بیشتر با عایق نانو رطوبتی و خرید آن با بهترین قیمت، لطفا تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

عایق رطوبتی نانو

انواع عایق رطوبتی نانو

در ابتدا بهتر است انواع مدل‌های عایق نانو برای محافظت رطوبتی را خدمت شما معرفی کنیم تا بدانید که کدام نوع از این عایق مناسب کاربری مدنظرتان است. مدل‌های مختلف این محصول شامل موارد زیر می‌شوند:

عایق سطحی

نوع اول این عایق با توجه به کاربرد آن مشخص می‌شود که عایق سطحی نام دارد. این عایق به شکل جامد یا مایع بوده و روی سطح یک لایه نازک را از طریق پراکنده شدن به وجود می‌آورد. استفاده از عایق سطحی را به کسانی پیشنهاد می‌کنیم که نیاز به محافظت رطوبتی حداقلی دارند.

عایق حجمی

در صورتی که می‌خواهید عایق نانو شما کاملا در برابر رطوبت نفوذ ناپذیر شود، سراغ مدل‌های حجمی بروید‌. این دسته از عایق‌های رطوبتی نانو نیز با توجه به کاربرد آنها به وجود می‌آیند و در انواع ملات قابل استفاده هستند.

عایق سفید

رایج‌ترین مدل عایق نانو، با رنگ سفید تولید می‌شود که به عایق پشت بام معروف است. مزیت رنگ سفید این است که نور خورشید را بازتاب می‌دهد و جلوی گرم شدن خانه در روزهای تابستانی را می‌گیرد. علاوه بر این، رنگ سفید یک ظاهر تمیز و مرتب را در محیط به وجود می‌آورد.

عایق نانو بی رنگ

شاید در برخی کاربردها بهتر باشد که از عایق بی‌رنگ استفاده کنیم تا زیبایی سطح از بین نرود. برای مثال کشیدن یک لایه عایق روی کف و دیواره‌های استخری که قبلاً آن را کاشی کاری کرده‌ایم، قطعا منطقی نیست. به همین دلیل هر موقع که بخواهیم نمای ظاهری سطح را حفظ کنیم اما عایق رطوبتی نیز داشته باشیم، از مدل بی رنگ بهره می‌بریم.

عایق رنگی

به جز رنگ سفید، عایق رطوبتی نانو در رنگ‌های دیگری از جمله قرمز، آبی، زرد و… نیز تولید می‌شود که برای دیزاین کردن فضا مناسب هستند. انتخاب رنگ این محصولات باید با توجه به رنگ بندی محیط اجرای عایق انتخاب شود تا مجموعه شما یک دست و شیک به نظر برسد.

عایق‌های دو جزئی

دسته‌ای از عایق‌های نانوی رطوبتی، شامل دو جزء رزینی و سیمانی هستند که ترکیب آنها یک عایق بسیار مستحکم را به شما ارائه می‌‌دهد. این عایق در فضاهایی کاربرد دارد که نیاز به عایق بندی حداکثری داشته باشیم. برای مثال اگر فشار آب در محل اجرای عایق بالاست، توصیه می‌کنیم که عایق نانو دو جزئی را تهیه کنید.

مزایای استفاده از عایق رطوبتی نانو

عایق نانو ویژگی‌های مثبت بسیاری دارد و استفاده از این عایق رطوبتی مزایای زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت. این مزایا، عبارتند از:

امکان اجرا روی سطوح مختلف

فرقی نمی‌کند که جنس محل نصب عایق نانو به چه صورت باشد، چرا که این عایق را می‌توان روی متریال‌های مختلفی از جمله سیمان، بتن، فلز و… به اجرا گذاشت. این پوشش، چسبندگی بالایی دارد و این موضوع را در مورد انواع جنس کف، حفظ می‌کند. بنابراین شما هیچ نگرانی در مورد جدا شدن عایق از سطح نخواهید داشت.

قابل استفاده برای سطوح شیب دار

وقتی سطح زیر کار صاف نباشد، نمی‌توانیم هر عایقی را روی آن اجرا کنیم چون ممکن است مواد عایق به سمت پایین این سطح روانه شوند اما چسبندگی زیاد عایق رطوبتی نانو جلوی شره کردن آن در سطوح شیب دار را می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: بهترین عایق رطوبتی پشت بام


 

منعطف بودن

این نوع عایق، از انعطاف ساختاری بالایی برخوردار است و قابلیت این را دارد که با پوشش تمام خلل و فرج، یک عایق بندی کامل را ارائه کند. همچنین انعطاف خود را در شرایط محیطی مختلف از دست نمی‌دهد و به همین دلیل در وضعیت‌های آب‌وهوایی گوناگون، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بازتاب نور خورشید

استفاده از برخی عایق‌های نانو مانند مدل سفید، از گرم شدن کف پشت بام و سقف خانه جلوگیری می‌کند چرا که این مدل‌ها قادر هستند نور آفتاب را بازتاب داده و جلوی داغ شدن سطح را بگیرند.

دوستدار محیط زیست

محصولات پوشش رطوبتی نانو، نمی‌گذارند انرژی هدر برود و به همین دلیل آسیب زیست محیطی را کم می‌کنند. همچنین در تولید این محصولات از مواد پلیمری استفاده می‌شود که به چرخه طبیعی محیط زیست صدمه نمی‌زنند.

عایق حرارتی

عایق رطوبتی نانو می‌تواند وظیفه عایق حرارتی را نیز تا حدودی برآورده کند. در حقیقت، جنس این عایق به گونه‌ای است که به راحتی دچار آتش سوزی نمی‌شود و در دسته بندی موارد کندسوز قرار می‌گیرد. به همین دلیل، سوزاندن آن نیاز به حرارت بسیار بالایی دارد و این موضوع مانع گسترش آتش می‌شود.

تنوع بالا

اگر می‌خواهید کف پشت بام یا محل سرویس‌های بهداشتی و حمام را به سلیقه خود دیزاین کنید، عایق نانو با تنوع رنگی بالایی که دارد دست شما را برای انتخاب باز می‌گذارد. بنابراین این امکان برای شما در دسترس است که با مشاهده مدل‌های مختلف این محصول، یکی را با توجه به نظر شخصی خود انتخاب کنید.

مقاوم در برابر اشعات مضر

سطح پشت پام همواره در برابر تابش نور خورشید قرار می‌گیرد که درصد بالایی از اشعه فرابنفش را به این سطح می‌تاباند. بنابراین عایق شما حتما باید در برابر UV مقام باشد تا دچار آسیب نشود.

سازگاری با شرایط دمایی مختلف

افزایش یا کاهش دما نمی‌تواند روی کیفیت عایق نانو تاثیر بگذارد. این عایق حتی در سردترین روزهای زمستان نیز خاصیت الاستیسیته خود را حفظ می‌کند و وظیفه خود را در زمینه محافظ رطوبتی به درستی انجام می‌دهد.

مقاومت شیمیایی

ریختن مواد شیمایی یا حضور گازهای صنعتی، خطری را متوجه عایق نانو رطوبتی نمی‌کند. به همین دلیل است که استفاده از این پوشش را برای کفپوش محیط‌های صنعتی پیشنهاد می‌کنیم که مدام در معرض پاشش مواد شیمیایی مختلف هستند و یا گازهای خطرناک به آنها آسیب وارد می‌کنند.

عدم ترک خوردگی

یک عایق در صورتی که خاصیت کشسانی خوبی داشته باشد، دچار ترک خوردگی نخواهد شد. عایق رطوبتی نانو با حداکثر قابلیت کشسانی، به این راحتی‌ها دچار ترک خوردگی نمی‌شود و سطح شما برای مدت زمان طولانی از شر آسیب فیزیکی در امان نگه می‌دارد.

قیمت و خرید انواع عایق رطوبتی

کیفیت عایق بندی با انواع محصولات عایق بندی، با توجه به درجه کیفی عایق تعیین می‌شود و اگر شما یک عایق نامرغوب خریداری کنید، از مزایای مواد ضد رطوبت آن محروم خواهید شد. بنابراین خرید خود را از مرکز کارا انرژی ماندگار انجام دهید که انواع عایق رطوبتی و حرارتی اورجینال را با بهترین قیمت در اختیار شما قرار می‌دهد.