فروش عایق الاستومری
تامین، مشاوره، اجرا و فروش انواع عایق الاستومری رولی ، الاستومری لوله ای، الاستومری شانه تخم مرغی و … توسط کارا انرژی ماندگار با بهترین کیفیت.
شما کاربران عزیز می توانید به صورت شبانه روزی جهت مشاوره با شماره های درج شده تماس بگیرید.

محصولات الیاف سرامیکی
چرا کارا انرژی را انتخاب کنیم؟

دارای نماد الکترونیک

قیمت مناسب

گارانتی محصول

پاسخگویی 24 ساعته
سوالات متداول
نحوه عایق کاری الاستومری چگونه است؟
عایق الاستومری به صورت ورقه ای با استفاده از چسب ، راویس، پیچ و رول پلاک نصب می گردد. معمولا نصب این عایق کاربردی و با کیفیت با استفاده از چسب خودکار انجام می گیرد.
قیمت نصب عایق الاستومری چگونه محاسبه می شود؟
نحوه ی محاسبه قیمت و نصب عایق الاستومری به صورت متر مربع می باشد. قیمتی که برای نصب این عایق در نظر گرفته می شود بر حسب موقعیت نصب از متری 20 هزار تومان تا متری 80 هزار تومان متغیر است. قیمت خرید این عایق نیز متری 45 هزار تومان تا 360 هزار تومان است.
عایق الاستومری را از کجا تهیه کنیم؟
در صورتی که شما عزیزان قصد خریداری این عایق کاربردی را دارید، پیشنهاد ما به شما عزیزان خریداری از مجموعه کارا انرژی ماندگار می باشد که کیفیت تمامی محصولات خود را تضمین می کند.
مشتریان ما
یکی از مراحلی که برای ساخت ساختمان وجود دارد ، عایق بندی می باشد. در صورتی که عایق بندی ساختمانی به درستی انجام نشود و یا از عایق بی کیفیت استفاده گردد ، آن ساختمان با مشکلات متعددی مواجه می گردد. در ادامه ی این مطلب به بررسی مشکلاتی که در ساختمان شما ممکن ایجاد شود خواهیم پرداخت. عایق های بسیار زیادی برای ساختمان و صنایع وجود دارد که عایق الاستومری یکی از آن هاست . شما عزیزان می توانید این عایق با کیفیت و کاربردی را از مجموعه کارا انرژی ماندگار خریداری نمایید. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی عایق Elastomer هستید ، در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.
دلایل استفاده از عایق الاستومری
همان طور که کمی پیش تر نیز ذکر شد ممکن است ساختمان ها در گذر زمان با مشکلاتی مواجه شوند. یکی از این مشکلات نم دادن دیوار های ساختمان می باشد. دلیل ایجاد نم در ساختمان ها ، وجود درز در میان دیواره ها است که موجب زنگ زدگی ستون ها و فرسایش مصالح ساختمانی نیز می گردد.
بیشتر بخوانید: فروش عایق پشم سنگ
اگر هر چه زودتر از انتشار نم و رطوبت در دیوار ها جلوگیری نشود موجب نشست ساختمان خواهد شد که علاوه بر ایجاد خسارت های مالی، خسارت جانی نیز در پی خواهد داشت.
در برخی موارد نیز مشاهده شده است که در محیط های ساختمانی با وجود سیستم های گرمایشی و سرمایشی مثل کولر ، بخاری ، شوفاژ و … دما متعادل نمی شود. دلیل این مشکل نیز وجود درز در میان ساختمان است که انرژی موجود در ساختمان شما را به بیرون منتقل می کند.
بنابراین نیاز است از انرژی بیشتری برای متعادل کردن دما استفاده کنید. این امر علاوه بر این که برای شما هزینه های بسیار زیادی را ایجاد می کند، موجب هدر رفتن انرژی کشور می شود که برای تولید آن ها زمان زیادی لازم است.
ممکن است برای شما نیز این مشکل ایجاد شده باشد که به راحتی صدای فرزندان ، دویدن ، تلویزیون و … واحد های دیگر ساختمانی را می شنوید و آلودگی صوتی در ساختمان ها موجب سلب آرامش و آسایش شما عزیزان شود.
تمامی مشکلاتی که کمی پیش تر نیز شد با استفاده از عایق الاستومری رفع خواهد شد . شما کاربران محترم می توانید با تماس به مهندس چاوشی که یکی از برترین کارشناسان در زمینه ی عایق بندی است تماس بگیرید و از مشاوره ای رایگان بهره مند شوید.
مزیت های عایق الاستومری
از آن جایی که ترکیبات ساخت این عایق نیتریل بوتادین رابر و اتیلن پروپیلن دین مونر است ، انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد. این عایق ریز سلول بسته انعطاف پذیری بالایی دارد و می تواند ریز ترین درز های موجود در ساختمان را پوشش دهی نماید. بنابراین عایق الاستومری انتخابی بی نظیر برای عایق بندی ساختمان و صنایع برودتی ، تهویه مطبوع ، سیستم های سرمایشی و گرمایشی، صنایع نفت و پتروشیمی و … شما عزیزان است.
زمانی که شما از این عایق برای عایق بندی ساختمان خود استفاده می کنید، هیچ گونه نیازی به دیگر پوشش های مضاعف جداگانه مانند مل ، ماستیک ، بخار بند نخواهید داشت .
جهت دریافت مشاوره رایگان بر روی فروش عایق پلی یورتان کلیک کنید.
کیفیت بالا و ضریب انتقال حرارت بسیار پایین عایق Elastomer سبب شده که طول عمر بسیار بالایی داشته باشد. شما با یکبار عایق بندی ساختمان خود با این عایق برای مدت زمان زیادی نیاز به ترمیم و تمدید نخواهید داشت . بنابراین از ایجاد هزینه های مضاعف جلوگیری می گردد.
یکی دیگر از مزیت های این عایق مقاومت بالا در برابر از -200 الی 105+ درجه سانتی گراد می باشد .
عایق Elastomer به راحتی و در زمان اندکی نصب خواهد شد که یکی از ویژگی مهم آن است .
قیمتی که برای این عایق در نظر گرفته شده است نسبت به دیگر عایق های ساختمانی کمی بیشتر است؛ اما اگر به مزیت های آن را در نظر بگیرید متوجه خواهید شد که قیمت آن مقرون به صرفه می باشد.
کاربرد های عایق الاستومری
در این بخش از این مطلب به بررسی بیشتر کاربرد های این عایق خواهیم پرداخت. ترکیبات این عایق سبب شده که انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و بتواند ساختمان مورد نظر شما را عایق رطوبتی ، حرارتی ، صوتی و برودتی نماید. از جمله کاربرد های عایق الاستومری عبارتند از :
- استفاده در دیوار های ساختمان به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی
- کانال های تهویه مطبوع ، کانال کولر و فن کوئل ها
- آکوستیک سینما، استادیوم ضبط صدا و …
- کاربرد در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
- بدنه ی دیوار سونا خشک و بخار جهت جلوگیری از نفوذ بخار و رطوبت
- کاربرد در استخر ها برای جلوگیری اتلاف حرارت و نفوذ رطوبت
- منابع ذخیره آب بر روی پشت بام جهت جلوگیری از یخ زدگی آب درون منبع
- لوله های آب سرد و گرم مصرفی به منظور جلوگیری از ترکیدگی لوله ها
- لوله های تاسیساتی گرمایش و سرمایش
- سقف طبقات آخر و کف ساختمان ها جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و ایجاد آلودگی صوتی
لازم به ذکر است عایق Elastomer در انواع مختلف لوله ای ، شانه تخم مرغی ، رولی و … تولید شده و با توجه به نیاز شما به فروش می رسد. در ادامه ی این مطلب به بررسی بیشتر انواع این عایق خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
عایق الاستومری شانه تخم مرغی
این نوع از عایق ها از به صورت فوم تولید می گردند و ساختار اصلی آن ها نیتریل بوتادین رابر می باشد. اگر در ساختمان خود درگیر آلودگی صوتی هستید و یا قصد دارید لوله های تاسیسات ، ژنراتور ، سینما ، استادیوم خود را از نظر صوتی عایق بندی نمایید ، بهتر است از عایق الاستومر شانه تخم مرغی استفاده کنید. به منظور آسان تر شدن روند نصب این عایق به صورت پشت چسبدار ارائه می گردد تا بتوانید با سرعت بیشتری عایق مورد نظر را نصب نمایید.
عایق الاستومری رولی
اگر محیط مورد نظری که قصد عایق بندی آن را دارید سطح وسیعی دارد ، بهترین گزینه عایق الاستومر رولی است. این عایق برای عایق کاری کانال ها، مخازن، لوله های سایز بالا و … نیز کاربرد دارد. از مهم ترین ویژگی های این نوع عایق می توان به نصب آسان ، مقرون به صرفه ، انعطاف پذیری و … آن اشاره نمود. شما عزیزان می توانید این عایق را در ضخامت های 6 ، 9 ، 13، 19 ، 25 ، 32، 50 میلیمتر خریداری نمایید.
عایق الاستومری لوله ای
اگر قصد عایق کاری لوله های سرد و گرم موتور خانه ، فن کوئل ها ، رایزر ها و … بهتر است از عایق الاستومری لوله ای استفاده نمایید.
عایق لوله ای از سایز 6 الی 114 میلیمتر و با ضخامت های 9 ، 13 ، 19 و 25 میلی متر به دو صورت ساده و با روکش آلومینیوم تولید و عرضه می شود.
با استفاده از این عایق می توانید از یخ زدگی و ترکیدن لوله ها جلوگیری نمایید.
عایق الاستومری روکش دار
این نوع از عایق الاستومری تکمیل ترین نوع می باشد که با استفاده از روکش آلومینیوم چند لایه پوشش داده شده است . ویژگی های این عایق سبب شده در مقابل اشعه ماورا بنفش uv، ذرات معلق در هوا و ضربات فیزیکی مقاوم باشد. ملزومات و اتصالات نصب این عایق سبب شده نصب آسان و راحتی داشته باشد. ظاهر مناسب و زیبا، افزایش طول عمر و کارایی از مزیت های مهم این عایق است. روکش آلومینیوم 130 ، 230 میکرون ساده و 170 میکرون مسلح انواع عایق الاستومری روکش دارمی باشد.
عایق الاستومری پشت چسبدار
بهترین گزینه برای افزایش سرعت و سهولت نصب عایق الاستومری پشت چسبدار است . در صورتی که قصد عایق کاری کانال های ساختمان خود را دارید، عایق پشت چسبدار گزینه مناسبی می باشد.
عایق پشت چسبدار در دو نوع خود چسبدار ساده و مسلح تولید و عرضه می شود.
اطلاعات تکمیلی در زمینه ی انواع عایق الاستومری
علاوه بر این، عایق الاستومری سازگار با محیط زیست است و آن را به گزینه ای ارجح در صنایعی مانند نفت و گاز و پتروشیمی تبدیل می کند. کارفرمایان و مهندسان به دلیل قابلیت های صرفه جویی انرژی قابل توجهی که دارد به سمت این محصول جذب می شوند.
علاوه بر این، عایق الاستومری مزیت سبک وزن و نصب آسان را دارد. به دو صورت لوله و رول وجود دارد. علاوه بر این، مقاومت بسیار خوبی در برابر حرارت بالا، اشعه ماوراء بنفش، گاز ازن، شعله های آتش، مواد خورنده، گازهای آلاینده و مواد شیمیایی از خود نشان می دهد.
عایق الاستومری سوپرفلکس
روند تولید عایق الاستومر
عایق خودرو
کمیت و کیفیت این عایق متناسب با مدل های مختلف خودرو می باشد تا به طور موثر انتقال صدا را به حداقل برساند. علاوه بر این، به عنوان یک مانع قابل اعتماد در برابر گرما و سرما عمل می کند و محیط راحت خودرو را تضمین می کند. با توجه به زمان قابل توجهی که افراد در وسایل نقلیه خود می گذرانند، خرید عایق الاستومری یک تصمیم ضروری است. به لطف پیشرفت تکنولوژی و امکانات تولید، این محصول با موفقیت جایگزین مواد عایق سنتی مانند پشم، شیشه و پشم سنگ شده است.
تماس با ما
با توجه به اینکه عایق های الاستومری در طول دهه 1950 توسعه و تولید شدند، ممکن است هنوز در میان افراد خاصی در مورد ویژگی ها و شایستگی های این عایق خاص تردیدهایی وجود داشته باشد. در نتیجه، ما تصمیم گرفته ایم که از طریق این مقاله، درک عمیقی از الاستومرها به شما ارائه دهیم. به طور کلی، عایق الاستومری، نوعی لاستیک مصنوعی، میتواند در ساختارهای سلول بسته یا سلول باز تولید شود و به صورت رول یا لوله در دسترس است. توجه به این نکته ضروری است که این عایق دارای یک سطح صاف در امتداد لبه بیرونی خود است که به عنوان مانع بخار عمل می کند. بر خلاف عایق های صلب مانند شیشه سلولی، فوم پلی ایزو فنولیک به دلیل انعطاف پذیری، کمتر در معرض ترک خوردن، شکستن یا از دست دادن مواد است. علاوه بر این، این عایق عاری از الیاف و ترکیبات آلی است.
شما کاربران محترم می توانید عایق الاستومری را از مجموعه کارا انرژی ماندگار خریداری نمایید. لازم به ذکر است که در این مجموعه علاوه بر این عایق ، الیاف سرامیکی ، کپسول پلی یورتان و … نیز به فروش می رسد. در صورتی که برای شما عزیزان سوالاتی ایجاد شده است می توانید به صفحه ی تماس با ما وب سایت کارا انرژی ماندگار مراجعه نمایید و با تماس به کارشناسان مجرب به تمامی سوالات خود پاسخ دهید.
با تشکر از همراهی شما کاربران محترم