در بین انواع عایق‌هایی که در صنایع مختلف و حتی در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، عایق پلی یورتان به عنوان یکی از پرکاربردترین عایق‌ها شناخته شده است. اما نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشیم، بحث نحوه اجرا و نکات نصب پلی یورتان است. اگر نصب و اجرا به درستی انجام نشود، قطعاً شما نمی‌توانید بهترین عملکرد را از این عایق دریافت نمایید. پس در این مطلب با ما همراه باشید تا نکاتی را پیرامون نصب و اجرای عایق پلی یورتان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

نکات نصب پلی یورتان

نحوه نصب و اجرای عایق پلی یورتان

اگر به فروشگاه‌های ارائه کننده انواع عایق‌ها سر بزنید، متوجه خواهید شد که عایق‌های پلی یورتان تنوع بسیار زیادی دارند و همین موضوع، دامنه کارایی آن ها را متنوع می‌کند. برای نصب و اجرای عایق پلی یورتان، شما باید به ساختار عایق توجه کنید. بنابراین در این قسمت از مطلب ما با معرفی هر کدام از انواع عایق پلی یورتان، نصب و اجرای عایق‌ها را برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد:

نحوه نصب و اجرای عایق پلی یورتان پاششی

همان گونه که از نام این نوع عایق‌ها مشخص است، برای اجرا باید از کپسول‌هایی استفاده کنید که بتوانید به صورت پاششی عایق پلی یورتان را بر روی سطوح اجرا کنید. برای این منظور، دو مایع ایزوسیانات و پلی یول به داخل کپسول‌های مورد نظر انتقال پیدا می‌کنند. سپس فشار و حرارت بالا می‌رود تا این دو ماده با یکدیگر ترکیب شوند. زمانی که پاشش انجام شد، حجم آن در مدت ۳ تا ۵ ثانیه افزایش پیدا می‌کند و تبدیل به یک فوم فشرده، یکدست و کاملاً یکپارچه می‌شود. با فوم پاششی پلی یورتان شما می‌توانید تمامی درز‌ها، شکاف‌ها و نقاطی که غیر قابل دسترس هستند را به راحتی پوششی دهید. بنابراین نحوه اجرای کار بسیار راحت است و با سرعت بالا عایق‌بندی انجام می‌شود. اگر بعد از اتمام کار، در قسمت‌های فوم اضافه را مشاهده کردید، به راحتی می‌توانید آن ها را حذف کنید.

نحوه نصب عایق پلی یورتان پیش ساخته

این عایق‌ها به صورت تخته‌ای و لوله‌ای ساخته شده‌اند و شما باید ابتدا مشخص کنید قرار است عایق بندی بر روی چه سطحی انجام شود. برای نصب عایق پلی یورتان تخته ای این عایق‌ها از چسب‌های مخصوص استفاده می‌شود. این عایق‌ها برای فضاهایی که قابل دسترس هستند، بسیار مناسب خواهند بود. جالب است بدانید عایق‌های پلی یورتان پیش ساخته شده شبیه به گچ‌بری و سیمان کاری نیز طراحی می‌گردند. بنابراین شما برای عایق بندی ساختمان به خصوص در نمای داخلی می‌توانید از این نوع عایق‌ها استفاده کنید چون دارای طراحی‌های بسیار زیبایی هستند و در نتیجه نمای داخلی را زیبا می‌کنند.

تزریق فوم پلی یورتان

بهترین راهکار برای عایق‌بندی درزها، شکاف‌ها و حفره‌هایی که غیر قابل دسترس هستند، تزریق فوم پلی یورتان است. برای این منظور نیز باید پلی یول و ایزوسیانات به داخل کپسول انتقال پیدا کنند؛ فشار و حرارت بالا برود؛
ورق کاری و ایجاد سوراخ انجام شود و در نهایت تزریق در محل مورد نظر انجام گردد. پس از تزریق، حجم مایع افزایش پیدا می‌کند و به یک فرم فشرده تبدیل می‌گردد.

چند نکته مهم برای نصب و اجرای عایق پلی یورتان

1- حتماً نصب و اجرای عایق پلی یورتان را به افراد متخصص بسپارید چون اگر عایق‌بندی به درستی انجام نشود، هم هزینه‌ای که برای خرید عایق پرداخته‌اید از دست می‌رود و هم سطح مورد نظر به خوبی عایق نخواهند شد و در کوتاه مدت مجددا مجبور هستید عایق‌بندی را انجام دهید.

2- در خرید عایق‌های پلی یورتان حتماً ابتدا مشخص کنید قرار است چه سطحی را عایق کنید. اگر سطوح غیر قابل دسترس هستند، به سراغ فوم‌های پاششی و یا تزریقی بروید.

3- در زمان نصب و اجرای عایق پلی یورتان، لباس مناسب بپوشید و از ماسک استفاده کنید تا ریه‌های شما تحریک نشوند.

4- برای خرید عایق پلی یورتان به سراغ فروشگاه‌هایی بروید که جنس با کیفیت و تضمین شده را در اختیار شما قرار می‌دهند.

کلام آخر

اگر به دنبال یک تیم حرفه‌ای برای نصب و اجرای عایق پلی یورتان می‌گردید، ما به شما کارا انرژی را پیشنهاد می‌کنیم. تیم حرفه‌ای ما مجموعه‌ای از افراد متخصص است که دوره‌های آموزشی برای اجرای انواع عایق به خصوص اجرا و نصب عایق پلی یورتان را پشت سر گذاشته‌اند. بنابراین عایق‌بندی با بالاترین کیفیت برای شما انجام خواهد شد. مزیت دیگر سپردن کار به تیم کارا انرژی این است که شما برای خرید عایق، نیازی نیست به سراغ فروشگاه‌های دیگر بروید. کافی است به سایت کارا انرژی مراجعه کنید. ما انواع عایق‌های را به صورت تضمین شده در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم. می‌توانید خریدی مطمئن را با کارا انرژی تجربه کنید.

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *