عایق کاری حرارتی دیوار از داخل می‌تواند جلوی هدر رفتن انرژی را بگیرد و همچنین هزینه‌های گرمایش و سرمایش محیط را برای شما کاهش دهد. برای اجرای عایق حرارتی داخلی روش‌های مختلفی وجود دارند که بر پایه متریال‌های متفاوتی هستند. نمونه‌های پلی یورتان، پشم سنگ و نانو از جمله بهترین روش‌های عایق کاری حرارتی دیوار از داخل به حساب می‌آیند که هر کدام از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. شما باید با نقاط قوت و نقاط ضعف این متریال‌ها آشنا باشید تا بتوانید مقایسه‌های لازم را انجام دهید و در نهایت بهترین تصمیم را بگیرید. فارغ از این موضوعات، عایق کاری داخلی برای هر دیواری پیشنهاد نمی‌شود و این موضوع برای برخی از دیوارها کاربرد دارد و روی کارایی برخی دیگر از دیوارها تاثیر منفی می‌گذارد. توصیه می‌کنیم در ادامه همراه ما باشید تا کاربردی‌ترین روش‌های عایق کاری حرارتی دیوارها را را برای شما توضیح دهیم و همچنین به بایدها و نبایدهای آنها اشاره نماییم.

عایق کاری حرارتی دیوار از داخل

بهترین عایق حرارتی دیوار داخلی

متریال‌های متنوعی برای عایق بندی حرارتی دیوارها از داخل وجود دارند که بسته به میزان بودجه شما و همچنین سطح عایق بندی مورد نیاز، می‌توانید بین آنها دست به انتخاب بزنید. در این بین، بهترین گزینه‌ها عبارتند از:

عایق‌های پانل فوم سخت از جنس XPS یا پلی یورتان

پانل‌های فوم XPS در واقع فوم‌های پلی استایرن اکسترود شده هستند و در کنار نمونه‌های پلی یورتان، جزو بهترین عایق‌های حرارتی برای دیوارها به شمار می‌روند. این صفحات وزن کمی دارند اما در عین حال مقاومت حرارتی خیلی خوبی را از خود نشان می‌دهند.

برای اجرای آنها باید با استفاده از چسب مخصوص، پانل‌ها را روی دیوار سوار کنیم و سپس پوشش نهایی را به وجود آوریم. شاید مهم‌ترین عیب این عایق‌ها، قیمت بالای آنها باشد که البته کیفیت متریال آنها کاملاً این موضوع را توجیه می‌کند. همچنین بهتر است در دیوار بخاربند نصب کنیم تا از وقوع کپک در بافت پلی یورتان جلوگیری نماید.

عایق‌های پشم سنگ و پشم شیشه

این روش با استفاده از کناف اجرا می‌شود که یک لایه دیوار کاذب را از داخل به محیط اضافه می‌کند. در لایه‌های داخلی این دیوار کاذب، پشم سنگ یا پشم شیشه قرار می‌دهند تا به عنوان عایق حرارتی عمل کند. علاوه بر این، پشم سنگ و پشم شیشه کار عایق بندی صوتی را نیز برای ما انجام می‌دهند. البته عیب این متریال به اشغال فضای زیاد مربوط می‌شود، چون بین 7 تا 12 سانتی‌متر ضخامت دارد. نصب کناف با پشم شیشه یا پشم سنگ را برای فضاهایی پیشنهاد می‌کنیم که به لحاظ متراژ با محدودیتی روبرو نباشند و همچنین نیاز به عایق صوتی و حرارتی به صورت همزمان داشته باشند.

عایق‌های حرارتی مایع مثل عایق نانو یا سرامیکی

یکی دیگر از بهترین روش‌های عایق کاری حرارتی دیوار از داخل بر پایه متریال‌های مایع استوار است. عایق‌های سرامیکی و نانو به شکل پوشش یا رنگ حالت مایع هستند و به راحتی روی دیوار قابل اجرا خواهند بود. وجود ترکیبات نانو سرامیکی یا رزین‌های خاص در این عایق‌ها، جلوی جاری شدن گرما را می‌گیرد و به همین دلیل وظیفه خود را به عنوان محافظ حرارتی خیلی خوب انجام می‌دهند.

کمترین میزان ضخامت عایق را در همین روش شاهد هستیم که هیچ نیازی به نصب سازه ندارد و با ضخامت 1 یا 2 میلی‌متری در سطح داخلی دیوار قرار می‌گیرد. همچنین اجرای آن خیلی راحت و سریع است و لازم نیست به دنبال نیروی کار متخصص باشید و دستمزد بالا برای اجرای عایق بپردازید. البته این عایق معایبی هم دارد که مهم‌ترین آن راندمان پایین‌تر نسبت به سایر نمونه‌هاست. همچنین عایق مایع نانو یا سرامیکی، در برابر ضربه یا سایر اتفاقات، بسیار آسیب پذیر است.

عایق حرارتی دیوار داخلی

مزایای عایق کاری دیوار از داخل

صرفه جویی در مصرف انرژی، مهم‌ترین نقطه مثبت عایق‌های داخلی دیوارها هستند اما مزایای عایق کاری داخلی به این مورد محدود نمی‌شوند و در این زمینه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •   اتلاف گرما در فصل‌های سرد و هدر رفتن سرما در تابستان به حداقل می‌رسد و به همین دلیل، وابستگی محیط به سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی کاهش پیدا می‌کند که نتیجه آن کم شدن هزینه‌ها خواهد بود.
  •   عایق‌های حرارتی داخلی، یک دمای پایدار و مطلوب را برای محیط شما مهیا می‌کنند و آسایش و راحتی را به ارمغان می‌آورند.
  •   بعضی از مدل‌ها به صورت همزمان عایق صوتی هم هستند.
  •   بعضی اوقات این روش می‌تواند یک جایگزین خیلی خوب برای عایق‌های خارجی باشد. مثلاً برای برخی دیوارها را به خاطر شرایط خاص نمی‌توانیم عایق خارجی بزنیم و در اینجا عایق داخلی کاربردی خواهد بود.
  •   عایق داخلی خیلی سریع اجرا می‌شود و نیاز به بازسازی سنگین طولانی مدت ندارد.
  •   برخی از عیب‌های دیوار مثل ناصافی و کج بودن آن را می‌توانیم با سازه‌های عایق از بین ببریم.
  •   برخی نقاط مانند تیرها، اتصالات فلزی و ستون‌ها می‌توانند به عنوان پل حرارتی عمل کنند و گرما و سرما را مستقیم انتقال دهند. عایق‌های داخلی برای پوشش این پل‌های حرارتی عالی عمل می‌کنند.

کدام دیوار ساختمان را باید عایق حرارتی کنیم؟

قبل از اینکه عایق حرارتی داخلی را روی دیوارها اجرا کنید، بهتر است بدانید که این روش برای کدام دیوارها کاربرد مثبتی دارد. در این زمینه توجه شما را به نکات زیر جلب می‌کنیم:

  •   دیوارهای خارجی که نما به بیرون دارند، حرارت را انتقال می‌دهند و بهتر است از داخل عایق کاری شوند.
  •   دیوارهای مجاور پارکینگ و فضای باز در معرض سرما و رطوبت قرار می‌گیرند و نیاز به عایق کاری داخلی دارند.
  •   دیوارهای مشترک با همسایه‌ها را نیز بهتر است از داخل عایق کاری کنید تا انتقال حرارت و همچنین آلودگی‌های سوتی به حداقل برسد.
  •   دیوارهایی که پشت آنها عایق حرارتی وجود داشته باشد، نباید عایق بندی شوند.
  •   اجرای عایق روی دیوارهای داخلی مثل دیوارهای جداکننده اتاق‌ها، ضروری نیست.
  •   نباید روی دیوارهای کناف بدون پشت بند عایق حرارتی اجرا شود.

خرید عایق حرارتی داخلی دیوار از کارا انرژی

کارایی تمام عایق‌های دیواری به کیفیت آنها وابسته است که اگر خرید انواع عایق حرارتی و برودتی خود را از مرکز کارا انرژی ماندگار انجام دهید، خیال شما از بابت کیفیت محصول و درجه یک بودن آن راحت خواهد شد. ما در مجموعه کارا انرژی ماندگار بستری را فراهم کرده‌ایم تا شما بهترین متریال‌های عایق بندی دیوارها از داخل را با حداقل قیمت خریداری نمایید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و سفارش محصول، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *