استفاده از عایق صوتی دیوار مشترک، راهکاری برای کاهش سر و صداهاست و انتخابی عالی برای ساختمان‌های چند واحدی محسوب می‌شود. این نوع عایق می‎‌تواند مانع از نفوذ صداها شود و به رعایت بهتر حریم خصوصی نیز کمک می‌کند. اجرای عایق صوتی دیوار، برای ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری انجام می‌گیرد و آرامش و آسایش را برای همسایه‌ها فراهم می‌کند. عایق صوتی دیوار شامل انواع مختلفی مثل پشم سنگ، فوم پلی اورتان، پنل آکوستیکی، پشم شیشه، پنل گچی و… می‌باشد که خریداران می‎‌توانند با توجه به بودجه خود و همچنین در نظر داشتن محیط نصب عایق، یکی از این مدل‌ها را انتخاب کنند. اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات راجع به عایق صوتی دیوار مشترک هستید تا برای خرید این عایق تصمیم بگیرید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهیم.

عایق صوتی دیوار مشترک

عایق صوتی دیوار مشترک چیست؟

عایق‌ها در انواع مختلف حرارتی، برودتی، رطوبتی و… تولید می‌شوند تا در کاربری‌های ویژه خود مورد استفاده قرار بگیرند. از انواع عایق‌ها می‎‌توان به عایق صوتی هم اشاره کرد که با هدف جلوگیری از انتقال سر و صدا به اطراف، استفاده می‌شود. این نوع عایق در انواع مختلفی موجود است و از مدل‌های مختلف آن در موارد زیادی مثل ساختمان سازی استفاده می‌شود.

عایق صوتی دیوار مشترک نیز در بازار موجود می‌باشد که به دلیل تاثیر زیادی که در جلوگیری از انتقال سر و صداها دارد، ساکنین ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و… از آن استفاده می‌کنند. عایق‌های صوتی دیوار شامل چندین مدل هستند از جمله پشم سنگ، فوم پلی اتیلن، پنل گچی، پنل آکوستیکی، فوم دو طرف صاف، عایق‌ صوتی نانو، ورقه‌های یونولیتی، فوم اسپری شونده پلی یورتان، عایق صوتی شانه تخم مرغی و… که خریداران می‎‌توانند با توجه به نیاز محیط و میزان بودجه‌ای که دارند، از میان این عایق‌ها انتخاب کنند.

ضرورت استفاده از عایق صوتی برای دیوارهای مشترک

استفاده از عایق صوتی برای دیوارهای مشترک، تبدیل به یک ضرورت شده است زیرا با چند واحدی شدن ساختمان‌های امروزی، سر و صداهای همسایه‌ها می‎‌تواند آزار دهنده باشد. از این رو، اجرای عایق صوتی می‎‌تواند روشی بسیار موثر برای جلوگیری از نفوذ سر و صداها به داخل و خارج از محیط باشد. از مزایای استفاده از عایق صوتی برای دیوارها، می‎‌توانیم موارد زیر را ذکر کنیم:

جلوگیری از نفوذ سر و صدا

اصلی‌ترین هدف استفاده از عایق صوتی دیوار مشترک، جلوگیری از نفوذ سر و صدا است و می‎‌تواند با جلوگیری از نفوذ صداهای مزاحم از محیط خارجی به داخل، فضای آرام را برای ساکنین ایجاد کند.

بهبود کیفیت صدا

اجرای عایق صوتی دیوار به بهبود کیفیت صدا نیز کمک می‌کند زیرا باعث کاهش انعکاس صدا و اکوها می‌شود.

رعایت حریم خصوصی

مزیتی که نصب و اجرای عایق صوتی دیوار مشترک دارد، رعایت حریم خصوصی افراد داخل محیط است و شنیده شدن صدای افراد داخل محیط را برای افراد بیرون از محیط، غیرممکن می‌کند.

افزایش ارزش افزوده

با نصب عایق صوتی برای دیوارهای ساختمان به ارزش سازه افزوده می‌شود و این قابلیت ساختمان برای خریداران، جذابیت خواهد داشت به همین دلیل می‎‌توان ساختمان را با قیمت بیشتری به فروش رساند.

انواع عایق صوتی دیوار مشترک

انواع عایق صوتی مشترک برای دیوار

عایق صوتی دیوار مشترک شامل انواع روکار و توکار است که هر کدام این مدل‌ها نیز چند نوع مختلف دارند. شما برای خرید عایق روکار یا توکار باید به نیاز محیط مدنظرتان توجه داشته باشید همچنین بودجه‌تان را هم در نظر داشته باشید تا بتوانید عایق کاربردی و با قیمت مناسب را خریداری کنید. همه انواع عایق‌های صوتی دیوار مشترک، تاثیرات مثبتی در کاهش انعکاس صداها در فضا دارند و تفاوت آنها در مواد اولیه، ساختار و نحوه اجرای‌شان می‌باشد.

عایق صدای دیوار روکار

عایق صوتی روکار برای دیوار، در ضخامت‌های مختلف بر روی دیوار اجرا می‌شود و می‎‌تواند ضمن جلوگیری از نفوذ سر و صداها، به زیبایی فضا نیز بیافزاید. این نوع عایق به شکل چند لایه اجرا می‌شود و نصب آن نیازمند آماده‌سازی سطح دیوار می‌باشد. برای اجرای عایق صوتی روکار باید به نیازهای صوتی و طراحی داخلی محیط توجه داشته باشید و پس از انتخاب محصول مناسب، نصب عایق را نیز مطابق با دستورالعمل‌ها انجام دهید.

عایق صوتی دیوار روکار در مدل‌ها و رنگ‌های مختلف تولید می‌شود و می‎‌توانید با استفاده از آن، دیوارها را زیباتر کنید. این ویژگی عایق مخصوصا برای مجتمع مسکونی، جلب توجه می‌کند.

عایق صدای دیوار توکار

مدل دیگر از عایق صوتی دیوار مشترک به صورت توکار نصب می‌شود. این نوع عایق با استفاده از مواد مرغوبی مثل فوم صوتی، پنل‌های آکوستیک و پشم سنگ ساخته می‌شود و نحوه نصب آن نیز توکار است یعنی بعد از اجرای عایق، بر روی آن می‎‌توان دیوار کشید. عایق صوتی دیوار توکار نیاز به نصب دقیقی دارد و حتما باید توسط یک نصاب حرفه‌ای اجرا شود تا عملکرد بهینه‌ای داشته باشد.


بیشتر بخوانید: لیست بهترین انواع عایق صوتی و آکوستیک صدا


 

اجرای پشم سنگ به عنوان عایق صوتی دیوار

از بهترین عایق‌های صوتی برای دیوارهای مشترک، عایق پشم سنگ است و از نظر قیمتی نیز هزینه خرید و اجرای اقتصادی دارد. این نوع عایق علاوه بر کاربردی که در جلوگیری از سر و صداها دارد، به عنوان عایق حرارتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. پشم سنگ، عمدتا از اکسیدهای معدنی مانند اکسید سیلیسیم (SiO2) ساخته می‌شود و به شکل‌های تخته‌ای یا پانلی، بلانکت، پشم سنگ توری‌دار، عایق لوله‌ای پیش ساخته یا فله‌ای موجود می‌باشد.

معرفی بهترین عایق صوتی دیوار مشترک

در این بخش می‌خواهیم چند نوع عایق صوتی دیوار مشترک را نیز به شما معرفی کنیم تا برای خرید، اطلاعات بیشتری داشته باشید. این عایق‌ها عبارتند از:

  • صفحات گچی مقاوم به آب : این صفحات گچی به دلیل قیمت اقتصادی و کارایی عالی، می‎‌توانند عملکرد خوبی را به عنوان عایق صوتی در دیوارهای مشترک آپارتمان‌ها داشته باشند. همچنین نصب صفحات گچی به آسانی است.
  • فوم آکوستیک : این نوع عایق، ماده‌ای مقاوم و سبک می‌باشد و نصب آسانی هم دارد. این فوم باعث کاهش انتقال صداها می‌شود و مناسب اجرا در دیوارهای باریک است.
  • رول عایق صوتی : نوع دیگری از عایق صوتی مناسب اجرا در دیوارهای مشترک، رول عایق صوتی است. ترکیبات این رول شامل فیبر گلاس و یا مواد مصنوعی می‌باشد که با قرار گرفتن در فضای میان دیوارها، صداهای خارجی را به حداقل می‌رساند.

خرید عایق صوتی دیوار 

یک نوع عایق صوتی دیوار مشترک باید با توجه به عواملی مثل بودجه، کاربرد، ضخامت دیوار و شرایط محیط، انتخاب شود. شما می‎‌توانید در سایت فروشگاه کارا انرژی ماندگار، انواع مختلفی از عایق‌های صوتی را مشاهده کنید و از کارشناسان فروشگاه نیز برای انتخاب یک عایق مناسب، راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید. کارشناسان با توجه به نیاز محیط و بودجه شما، عایق مناسب را پیشنهاد می‌کنند تا بهترین خرید را داشته باشید.

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *