در دنیای امروز که منابع انرژی در حال کاهش هستند جلوگیری از هدر رفت انرژی در ساختمان‌ها و صنایع اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند. به همین دلیل بحث استفاده از عایق‌ها به میان می‌آید. تفاوتی نمی‌کند که شما به فکر عایق‌بندی ساختمان هستید و یا می‌خواهید تجهیزات کارخانه‌ای خود را عایق کنید؛ به هر حال لازم است شما با انواع عایق روکش ‌دار آشنا شوید.

انواع عایق روکش دار

معرفی انواع عایق روکش ‌دار

به طور کلی عایق‌هایی که در صنعت و یا ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند به دو دسته عایق ساده و عایق روکش ‌دار تقسیم می‌شوند. مسلماً وجود روکش باعث می‌شود طول عمر مفید عایق افزایش یابد و حتی شرایط نصب آن را راحت‌تر می‌کند. از طرف دیگر وجود همین روکش باعث می‌شود عایق یک جنبه دوکاره داشته باشد. علاوه بر عایق‌بندی سطح مورد نظر در برابر انرژی عایق می‌شود، روکش به عنوان یک عامل حفاظتی نیز عمل می‌کند. در ادامه این مطلب انواع عایق روکش‌ دار را به شما معرفی خواهیم کرد:

عایق روکش ‌دار از نوع آلومینیوم

این عایق مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و پارگی دارد. بنابراین در هر زمینه‌ای می‌توان از آن استفاده کرد.

انعطاف‌پذیری بالای آن باعث می‌شود که امکان استفاده از عایق روکش دار از نوع آلومینیوم برای هر نوع سطحی فراهم شود.

از نظر قیمت واقعاً مقرون به صرفه می‌باشد.

 اگر شما لوله کشی روکار انجام داده‌اید با استفاده از عایق روکش دار از نوع آلومینیوم زیبایی کار نیز حفظ می‌شود. این موضوع در محیط‌های صنعتی اهمیت بسیار زیادی دارد.


بیشتر بخوانید: عایق الاستومری لوله ای با روکش آلومینیوم


 

عایق روکش ‌دار از نوع مسلح

  • این نوع عایق‌های روکش ‌دار بهترین گزینه برای محیط‌های روباز و در معرض نور خورشید و همچنین موتورخانه‌ها می‌باشد.
  • از آنجایی که در ساخت این نوع عایق از الیاف نسوز استفاده شده است بنابراین مقاومت بسیار بالایی در برابر سایش و خوردگی دارد.
  • در عین مقاومت بالا انعطاف‌پذیر نیز می‌باشد.
  • برای هر سطحی می‌توانید از عایق روکش‌ دار مسلح استفاده کنید.
  • مقاومت زیادی در برابر مواد شیمیایی دارد.
  • از طرف دیگر در برابر اشعه فرابنفش خورشید به راحتی پوسیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: فوم الاستومری رولی چسبدار با روکش آلومینیوم


قیمت عایق روکش‌ دار

قطعاً موضوعی که برای همه کارفرمایان و صنعتگران در زمینه عایق بندی اهمیت دارد بحث قیمت عایق روکش‌ دار می‌باشد. این موضوع به چند فاکتور بستگی دارد:

  • نوع روکشی که برای عایق استفاده کرده‌اند از چه جنسی می‌باشد؟
  • ضخامت عایق چه اندازه است؟
  • آیا عایق برند خارجی است و یا تولید داخلی می‌باشد؟ مسلماً تولیدات داخلی قیمت پایین‌تری دارند. به خصوص اگر شما بتوانید برند‌های باکیفیت داخلی را پیدا کنید از نظر هزینه‌ها واقعاً سود خواهید کرد.
  • میزان خرید شما چقدر است؟ کارفرمایانی که خرید عمده‌ای دارند می‌توانند از فروشگاه‌های عرضه‌کننده انواع عایق روکش دار، تخفیف‌های خوبی را دریافت نمایند.

چند نکته مهم برای خرید عایق روکش‌ دار

در این مطلب متوجه شدید که عایق‌های روکش ‌دار از نظر نوع روکش و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. همین موضوع دامنه کارایی آن‌ها را تعیین خواهد کرد. پس برای خرید انواع عایق روکش ‌دار چند نکته را در نظر داشته باشید:

  • ابتدا مشخص کنید هدف شما از عایق‌بندی چیست و براساس آن یک عایق روکش‌ دار مناسب انتخاب کنید.
  • حتماً به ضخامت عایق‌ها توجه داشته باشید.
  • در زمان خرید از فروشنده بخواهید که به شما ضمانت نامه تحویل دهد.
  • حتماً به صورت دقیق میزان عایق مورد نیاز خود را محاسبه کنید چون به هر حال عایق ‌های روکش ‌دار هزینه بالاتری نسبت عایق‌های ساده دارند.

کلام آخر

اگر شما به شرکت کارا انرژی مراجعه کنید به صورت آنلاین می‌توانید در فروشگاه ما انواع عایق روکش‌ دار را ملاحظه کنید. اگر سؤالی دارید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید تا به سؤال شما پاسخ داده شود. برای خرید در هر کجای ایران که باشید امکان ارسال خرید برای شما به صورت رایگان فراهم خواهد شد. ما تمامی محصولات خود را به صورت ضمانت شده برای شما عزیزان عرضه می‌کنیم.

 

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *