عایق صوتی پلی یورتان

عایق صوتی پلی یورتان یکی از انواع عایق های پلی یورتان است که از ترکیب دی ایزوسیانات و پلی یورتان ساخته می شود. نصب این نوع عایق صوتی با استفاده از دستگاه مخصوص انجام می گیرد و بر روی سطوح پاشیده می شود. شکل اولیه عایق صوتی پلی یورتان، مایع است اما به مرور زمان تبدیل به فوم جامد می شود. عایق صوتی پلی یورتان را می توان برای عایق بندی دیوارها، کف زمین، آسانسورها، موتورخانه، سقف طبقات و… استفاده کرد همچنین در اتاق های کنفرانس و استودیوهای ضبط صدا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این فوم وزن بسیار سبک و قیمت مقرون به صرفه ای هم دارد.

دسته بندی ها
مشخصات فنی قیمت
از ترکیب مواد ایزوسیانات (250کیلوگرم) و پلی ال (220 کیلو گرم) به دست آمده و بصورت پاششی و تزریقی به عنوان عایق صوت، حرارت و برودت استفاده می گردد  کیلویی 145000 تومان

عایق صوتی پلی یورتان چیست؟

این نوع عایق به صورت فوم پاششی و سلول باز می باشد. از آن جایی که دانیسته این نوع عایق پایین است، بیشتر برای آپارتمان های مسکونی، کارخانه جات، ماشین آالات صنعتی و… مناسب خواهد بود. دلیل این چگالی پایین، سلول باز بودن ترکیبات عایق پلی یورتان می باشد.

جالب است بدانید که بازدهی بالای این محصول سبب شده است که تمامی مشتریان پس از اتمام کار از شرایط ایجاد شده رضایت کامل داشته باشند. این نوع عایق دارای دو کپسول دی ایزوسیانات آروماتیک و پلی ال است که در برابر آتش مقاومت بسیار بالایی دارد.

توجه داشته باشید که عایق صوتی پلی یورتان تنها برای عایق بندی صدا کاربرد دارد و بخار به آن کاملا نفوذ می کند. در نتیجه نباید از در سد بخار استفاده نمود چون کیفیت خود را از دست خواهد داد. شما عزیزان می توانید از این نوع عایق برای عایق بندی کف اتاق، سالن و سوله ها، دیوار های جانبی و میانی، اتاق های زیر شیروانی بادگیر و غیر بادگیر، سقف و دیواره های سالن کنفرانس و سینما ها ، استادیوم های ضبط صدا و… استفاده نمایید. در ادامه به بررسی بیشتر نحوه و اصول عایق بندی خواهیم پرداخت. مجموعه کارا انرژی ماندگار مفتخر است که می تواند در زمینه عایق بندی ساختمان های شما نقش داشت باشد.

چگونگی استفاده از عایق صوتی پلی یورتان

روش عایق بندی با استفاده از پلی یورتان به صورت مراحل زیر است:

  • در اولین مرحله باید حتما محیط مورد نظری که قصد عایق کاری آن را تمیز و عاری از هر گونه مواد شیمیایی و روغنی باشد. در صورتی که محیط مورد نظر کثیف باشد قاعدتا چسبندگی عایق کامل نخواهد بود و نتیجه مطلوب دریافت نخواهد شد.
  • دمای محیط مورد نظر باید حتما مابین 4 تا 48 درجه سانتی گراد باشد. اگر دمای محیط مورد نظر مناسب نباشد واکنش شیمیایی درستی انجام نمی شود و عایق خاصیت های فیزیکی خود را از دست خواهد داد.
  • توجه داشته باشید که محیط مورد نظر به هیج عنوان نباید مرطوب باشد. زیرا برای عملیات عایق کاری مشکل ایجاد خواهد نمود. رطوبت از هر نوعی که باشد می تواند در اجرای واکنش پلی یورتان تاثیر گذار باشد.
  • لازم به ذکر است که در نزدیکی محل عایق کاری نباید شعله آتش، جوشکاری، برش و… وجود داشته باشد. زیرا مواد عایق کاری اشتعال زا بوده  می تواند شعله  ور شود.
  • عایق صوتی پلی یورتان تنها قابلیت عایق بندی صدا را داشته و برای اینکه بتوانید ساختمان خود را در برابر رطوبت مقاوم کنید باید از یک عایق رطوبتی نیز به صورت جداگانه استفاده نمود.

ضخامت این نوع عایق بسته به میزان آلودگی های صوتی می باشد و از 5 تا 15 سانتی متر متغیر است.

اگر قصد عایق بندی ساختمان خود را دارید اما همچنان نوع عایق خود را انتخاب نکرده اید می توانید با کارشناسان کارا انرژی تماس حاصل نموده و از کارشناسان مجموعه مشاوره دریافت نمایید.

در صورتی که برای شما عزیزان سوالاتی در زمینه های مختلف ایجاد شده است می توانید به صفحه تماس با ما مجموعه ی کارا انرژی ماندگار مراجعه نموده و با تماس به کارشناسان این مجموعه به تمامی سوالات خود پاسخ دهید. مجموعه کارا انرژی ماندگار با تیم ماهر و متخصص خود می تواند عملیات عایق بندی ساختمان شما صفر تا صد بر عهده گیرد. تمامی محصولاتی که در این مجموعه موجود است دارای بهترین کیفیت بوده و کیفیت آن ها ضمانت خواهد شد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عایق صوتی پلی یورتان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عایق صوتی پلی یورتان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *