محصولات عایق الاستومری

عایق الاستومری

عایق بندی یکی از مهم ترین اقداماتی است که برای سطوح و سازه های مختلف انجام می گیرد و با انواع روش های مختلف می توان عایق بندی را انجام داد. یکی از بهترین شیوه های عایق بندی سطوح، استفاده از عایق الاستومری است که با داشتن انعطاف پذیری مناسب و ویژگی های منحصربفرد خود، مناسب عایق کاری کانال ها، مخازن، لوله ها و اتصالات سایز بزرگ می باشد.

عایق الاستومری در انواع مختلف فوم الاستومری لوله ای، رولی و…با کاربرد های مختلف حرارتی، برودتی و صوتی ارائه می شود و قادر است تا حد قابل توجهی از اتلاف انرژی بکاهد.

نکاتی که لازم است پیش از خرید عایق الاستومری بدانید

0:00
0:00
عایق الاستومری

عایق الاستومری از انواع عایق های حرارتی، برودتی و صوتی است که به دلیل کارایی و کیفیت بالایی که دارد، توسط بسیاری از کسانی که قصد خرید عایق دارند، مورد خرید قرار می گیرد. عایق الاستومری از موادی همچون اتیلن و پروپیلن ساخته شده است که این مواد، باعث استحکام بالا و انعطاف پذیری عایق شده اند همچنین ترکیبات مذکور، آسیبی هم به محیط زیست وارد نمی کنند. عایق الاستومری دارای انواع مختلفی همچون پشت چسب دار، رولی، روکش دار، شانه تخم مرغی و… است و خریدار باید با در نظر گرفتن نیاز محل نصب، از نوع مناسب عایق استفاده کند. در این صفحه می خواهیم درباره ویژگی ها، کاربردها، قیمت و نحوه نصب انواع عایق الاستومریک، توضیحات مفید و جامعی را ارائه کنیم. دعوت می کنیم در ادامه همراه ما باشید.

عایق الاستومری چیست؟

«عایق الاستومری» (Elastomeric Insulation) نوعی لاستیک مصنوعی است که از ساختاری سلول بسته که عموماً NBR یا EPDM نامیده می شوند تشکیل شده و به عنوان عایق حرارتی، برودتی و در مواردی صوتی کاربرد دارد. 

عایق الاستومری، بهترین جایگزین برای عایق های معدنی حرارتی و برودتی قدیمی مثل پشم سنگ و پشم شیشه است زیرا در ترکیبات آن، مواد مضر و زیان آور برای محیط زیست به کار نرفته است و نقش موثری در حفط محیط زیست دارد.

از عایق الاستومریک به دلیل مقاوم بودن در برابر نفوذ برودت و حرارت، در صنعت و ساختمان سازی بسیار استفاده می شود همچنین می تواند در مقابل نفوذ رطوبت و گرد و خاک نیز پایداری لازم را از خود نشان دهد.

این ویژگی های فوم الاستومری، استفاده از آن را در بسیاری از پروژه های صنعتی، ساختمانی، تولیدی و … رایج کرده است.

_

ویژگی عایق الاستومری

_

استفاده از عایق الاستومری مزایای زیادی دارد و مزیت اصلی آن، جلوگیری از اتلاف انرژی می باشد. این عایق در ضخامت های مختلفی تولید می شود و خریدار می تواند بر اساس نیاز محل نصب، ضخامت مناسب عایق را تهیه کند. از مزایای عایق الاستومری می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

کاربری های مختلف

عایق الاستومر، عایقی چند منظوره است و می تواند با هدف عایق کاری حرارتی، صوتی و برودتی استفاده شود. این عایق، از قدرت جذب صدای بالایی برخوردار است و به همین دلیل به عنوان عایق صوتی هم مورد استفاده قرار می گیرد.

عدم نیاز به روکش

ساختار عایق الاستومری به صورت سلول بسته است و بر خلاف عایق های سنتی، نیازی به روکش ندارد. فضای بسته میان سلول های عایق با گاز نیتروژن پر شده اند و همین امر، مقاومت فوم را در برابر فشار و رطوبت به حداکثر می رساند. عدم نیاز این عایق به روکش، هزینه نهایی خرید و نصب آن را مناسب کرده است.

عدم نفود قارچ و باکتری

عایق الاستومری علاوه بر مقاومت در برابر نفوذ آب و رطوبت، در برابر رشد قارچ و باکتری نیز مقاوم می باشد و همین ویژگی عایق، استفاده از آن را برای سال ها ممکن کرده است.

بدون مواد مضر

نصب عایق الاستومری باعث آلرژی و حساسیت پوستی یا حساسیت تنفسی نمی شود زیرا فاقد هر گونه مواد مضر و آلرژی زا می باشد. نصب این عایق را می توان بدون دستکش، ماسک و دیگر لوازم ایمنی انجام داد.

قابلیت رنگ پذیری

عایق الاستومریک قابلیت رنگ پذیری دارد و در محل هایی که عایق در معرض دید است، می توان آن را رنگ کرد تا زیبایی ظاهری بیشتری داشته باشد.

دوام و طول عمر بالا

برای تولید عایق الاستومر از ترکیباتی استفاده شده است که دوام و طول عمر بالایی دارند. این عایق می تواند تا سال ها برای عایق کاری سیستم های مختلف، مورد استفاده قرار گیرد و در مقایسه با پشم سنگ، پشم شیشه و دیگر عایق های قدیمی، مقاومت بالاتری دارد.

سبک و انعطاف پذیر

از ویژگی های برجسته فوم الاستومری، سبک بودن و انعطاف پذیری بالای آن است. سبک بودن عایق، حمل و نقل آن را راحت کرده است و از طرفی انعطاف پذیری عایق در کنار ویژگی سبکی آن، نصب عایق را در محل های مختلف، ممکن ساخته است.

مقاومت در برابر نفوذ بخار آب

فوم الاستومری به مقاومت بالای خود در برابر نفوذ بخار آب شناخته می شود. این مزیت عایق مخصوصا اگر در محیطی با دمای پایین تر از دمای عادی استفاده شود، حائز اهمیت می باشد. در این شرایط دمایی، آب برای رسیدن به تعادل سعی در نفوذ به داخل عایق دارد و با توجه به اینکه هدایت گرمایی آب حدود ۱۶ برابر هدایت گرمایی عایق است، نفوذ آب باعث کاهش کارایی آن می شود. نفوذ آب به داخل عایق باعث خوردگی لوله ها نیز می شود اما عایق الاستومری به دلیل آنکه مقاوم در برابر نفوذ بخار آب است، مانع از این اتفاق می شود.

سفارش عایق الاستومری
_

ابزار و تجهیزات برای نصب عایق الاستومری

_

برای نصب عایق الاستومری باید یکسری ابزارها و تجهیزات را فراهم کنید که اسامی آنها عبارتند از :

چسب عایق

از چسب عایق برای چسب کاری کردن پشت عایق الاستومری استفاده می شود. این چسب بعد از مدتی، خشک و سفت می شود و مناسب نصب عایق بر روی سطوح مختلف می باشد. چسب عایق پس از خشک شدن، در مقابل رطوبت و هوا بسیار مقاوم خواهد بود.

نوار پشت عایق الاستومری

اگر عایق الاستومری خریداری شده شما از نوع پشت چسب دار است، نیاز به استفاده از چسب عایق نخواهید داشت و می توانید این عایق را در اندازه های مورد نیاز برش داده و بر روی سطح استفاده کنید. با خرید این نوع عایق، در هزینه های شما صرفه جویی می شود زیرا چسب تهیه نخواهید کرد.

رنگ عایق

یکی دیگر از ابزارهای لازم برای نصب عایق الاستومری، رنگ عایق است که در پایان کار بر روی عایق و محل نصب، استفاده می شود. رنگ عایق از نوع آکریلیک است و عمدتا برای عایق هایی که در محیط بیرون نصب شده اند، مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از رنگ عایق، سطح عایق شده در مقابل باد، باران و نور خورشید مقاوم می گردد.

نوار عایق

نوار عایق به صورت پشت چسب دار طراحی می شود و دارای ضخامت 3 میلی متری و عرض 5 سانتی متری می باشد. از نوار عایق برای پوشاندن شکاف ها، درزها و سطوح باریک موجود در سطح عایق شده، استفاده می شود.

کاتر مخصوص

برای برش رول های فوم الاستومری از کاتر استفاده می شود تا رول با کادربندی دقیق و اندازه، برش داده شود.

تینر مخصوص

پشت عایق الاستومریک باید قبل از چسباندن بر روی سطح به طور کامل تمیز شود و برای این منظور از تینر استفاده می شود. از تینر برای تمیزکاری ابزارهای نصب عایق مثل کاردک ها، تیغه و سایر ابزارها نیز استفاده می شود.

_

راهنمای نصب عایق الاستومری

_
1

مرحله اول

قدم اول نصب عایق، تمیز کردن سطح مورد نظر است. سطحی که قرار است عایق شود باید از هر گونه آلودگی، چربی، گرد و خاک و کثیفی عاری باشد تا بتوانید چسب را بر روی آن بچسبانید.
2

مرحله دوم

در قدم بعدی نصب عایق، باید چسب عایق را با تینر مخصوص رقیق کرده و به خوبی هم بزنید. در این مرحله باید درب چسب عایق را بعد از مصرف به خوبی ببندید چرا که حلال های تشکیل دهنده چسب به سرعت تبخیر می شوند و کارایی چسب از بین می رود همچنین در مجاورت هوا خشک می شود و قابل استفاده نخواهد بود.
3

مرحله سوم

بعد از مخلوط کردن چسب عایق با تینر مخصوص، لازم است پشت عایق را به چسب آغشته کنید و سپس عایق را بر روی سطح مورد نظرتان بچسبانید تا خشک شود. خشک شدن عایق الاستومری حدود ۳۶ ساعت زمان لازم دارد و پس از این مدت می توان از تجهیزات و لوله ها استفاده کرد
قیمت عایق الاستومری
_

توصیه هایی برای نصب عایق الاستومری

_

برای نصب عایق الاستومری لازم است برخی نکات را در نظر بگیرید. توجه شما را به این نکات مهم جلب می کنیم:

  • قبل از نصب عایق حتما سطح را تمیز کنید و مطمئن شوید که سطح از هر نوع چربی و آلودگی تمیز است. اگر سطح تمیز نباشد، عایق به خوبی به سطح نمی چسبد و مقاومت و کارایی آن کاهش خواهد یافت.
  • در صورت عایق کاری سطوح رنگ شده، مطمئن شوید که چسب عایق می تواند بر روی سطح رنگ شده بچسبد.
  • چسب عایق بر روی سطوح آسفالت شده نمی چسبد همچنین بر روی قیر هم باید از بازدارنده زنگ کروم استفاده کنید.
  • دمای مناسب نصب عایق، دمای 20 درجه سانتی گراد است. اگر دمای محیط بیشتر از 30 درجه باشد، چسب عایق خیلی سریع خشک خواهد شد همچنین پایین بودن دما تا کمتر از 5 درجه، باعث می شود که چسب عایق خیلی دیر خشک شود و نصب عایق فرایند زمانبری می شود.
  • برای عایق کاری محیط های باز و بدون سرپوش بهتر است از پرایمر استفاده شود.
  • برای عایق کاری سطوح با اندازه بزرگ تر بهتر است عایق به صورت طولی برش داده شود.
_

نکات مهم نصب عایق الاستومری

بعد از مخلوط کردن چسب عایق با تینر مخصوص، لازم است پشت عایق را به چسب آغشته کنید و سپس عایق را بر روی سطح مورد نظرتان بچسبانید تا خشک شود. خشک شدن عایق الاستومری حدود ۳۶ ساعت زمان لازم دارد و پس از این مدت می توان از تجهیزات و لوله ها استفاده کرد.

نوع عایق

همانطور که توضیح دادیم، انواع عایق الاستومری تولید می شوند مثل ساده، شانه تخم مرغی، پشت چسبدار، بدون چسب و … عایق های ساده و بدون چسب، قیمت مناسب تری دارند.

متراژ

برای خرید عایق الاستومری باید متراژ مورد نیاز از عایق را محاسبه کنید و عایق با متراژ مناسب را خریداری نمایید. با افزایش متراژ عایق، هزینه بیشتری برای خرید آن پرداخت خواهید کرد.

ضخامت

عایق الاستومری در انواع ضخامت ها موجود می باشد و هر چقدر که ضخامت عایق بیشتر باشد، قیمت آن افزایش پیدا می کند. توصیه می شود با توجه به نیاز محل نصب، از عایق با ضخامت مناسب استفاده نمایید.

برند تولید کننده

عایق الاستومری را برندهای مختلفی تولید می کنند و معمولا قیمت عایق های تولید شده توسط برندهای شناخته شده تر، بیشتر است. البته با خرید عایق از برند معتبر اگرچه بیشتر هزینه می کنید، اما کیفیت عایق این برندها تضمینی است.

فوم عایق الاستومری

عایق الاستومری لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور

عایق های الاستومری که به صورت لوله ای تولید می شود با لایه ای از روکش آلومینیوم برای کاور لوله ها در سیستم های حرارتی و برودتی نصب می شود. به طور کلی، در هر محیطی که نیاز به مقاومت در برابر رطوبت و ضربات فیزیکی باشد، این عایق کارایی خواهد داشت.

نکات مهم در نگهداری عایق الاستومری

بعد از اجرای عایق، نیاز به رعایت برخی نکات نگهداری می‌باشد. این نکات به شرح زیر هستند:

  • اگر عایق در تماس با نور خورشید، منبع گرما یا رطوبت است، توصیه می‌شود که از یک رنگ محافظتی بر روی سطح عایق استفاده کنید تا این عوامل، تاثیرات منفی برای عایق نداشته باشند.
  • برای تمیز کردن عایق، با ملایمت این کار را انجام دهید زیرا وارد کردن فشار به عایق باعث تغییر شکل آن می‌شود.
  • شست‌وشوی عایق را با آب گرم و صابون ملایم انجام دهید و از برس‌های خشن و زبر استفاده نکنید.
  • تعمیر و تعویض عایق باید به‌ موقع باشد تا سطوح زیرین آسیب نبینند.
_

انواع عایق الاستومری

_

لازم به ذکر است عایق Elastomer در انواع مختلف لوله ای، شانه تخم مرغی، رولی و… تولید شده و با توجه به نیاز شما به فروش می رسد. انواع عایق الاستومری عبارتنداز

عایق الاستومری شانه تخم مرغی

این نوع از عایق ها از به صورت فوم تولید می گردند و ساختار اصلی آن ها نیتریل بوتادین رابر می باشد. اگر در ساختمان خود درگیر آلودگی صوتی هستید و یا قصد دارید لوله های تاسیسات، ژنراتور، سینما، استادیوم خود را از نظر صوتی عایق بندی نمایید، بهتر است از عایق الاستومر شانه تخم مرغی استفاده کنید. به منظور آسان تر شدن روند نصب این عایق به صورت پشت چسبدار ارائه می گردد تا بتوانید با سرعت بیشتری عایق مورد نظر را نصب نمایید.

عایق الاستومری رولی

اگر محیط مورد نظری که قصد عایق بندی آن را دارید سطح وسیعی دارد، بهترین گزینه عایق الاستومر رولی است. این عایق برای عایق کاری کانال ها، مخازن، لوله های سایز بالا و… نیز کاربرد دارد. از مهم ترین ویژگی های این نوع عایق می توان به نصب آسان، مقرون به صرفه، انعطاف پذیری و… آن اشاره نمود. شما عزیزان می توانید این عایق را در ضخامت های 6، 9، 13، 19، 25، 32، 50 میلیمتر خریداری نمایید.

عایق الاستومری لوله ای

اگر قصد عایق کاری لوله های سرد و گرم موتور خانه، فن کوئل ها، رایزر ها و … بهتر است از عایق الاستومری لوله ای استفاده نمایید. عایق لوله ای از سایز 6 الی 114 میلیمتر و با ضخامت های 9 ، 13 ، 19 و 25 میلی متر به دو صورت ساده و با روکش آلومینیوم تولید و عرضه می شود. با استفاده از این عایق می توانید از یخ زدگی و ترکیدن لوله ها جلوگیری نمایید.

عایق الاستومری روکش دار

این نوع از عایق الاستومری تکمیل ترین نوع می باشد که با استفاده از روکش آلومینیوم چند لایه پوشش داده شده است. ویژگی های این عایق سبب شده در مقابل اشعه ماورا بنفش uv، ذرات معلق در هوا و ضربات فیزیکی مقاوم باشد. ملزومات و اتصالات نصب این عایق سبب شده نصب آسان و راحتی داشته باشد. ظاهر مناسب و زیبا، افزایش طول عمر و کارایی از مزیت های مهم این عایق است. روکش آلومینیوم 130 ، 230 میکرون ساده و 170 میکرون مسلح انواع عایق الاستومری روکش دارمی باشد.

عایق الاستومری پشت چسبدار

بهترین گزینه برای افزایش سرعت و سهولت نصب عایق الاستومری پشت چسبدار است. در صورتی که قصد عایق کاری کانال های ساختمان خود را دارید، عایق پشت چسبدار گزینه مناسبی می باشد. عایق پشت چسبدار در دو نوع خود چسبدار ساده و مسلح تولید و عرضه می شود.

این نوع عایق ساخت کشور ترکیه در دو مدل تیوبی و رولی موجود می باشد. این مدل ها به کشورهای مختلف صادر می شوند و در سایزها و ضخامت های مختلف تولید می شوند. می توان از آنها برای عایق کاری تجهیزات مکانیکی در سیستم ها و تاسیسات کانال کشی از جمله کانال های اسپلیت و سیستم های تهویه مطبوع استفاده کرد. علاوه بر این، عایق الاستومری سوپرفلکس برای عایق کاری انواع لوله های انتقال هوا مانند کانال های مارپیچ گالوانیزه و شلنگ های هوا مناسب است. محبوبیت آن به دلیل ویژگی های منحصر به فرد آن مانند ضد حریق، مقاوم در برابر پارگی و ضد ضربه است. در نتیجه این ویژگی های استثنایی، در صنایع مختلف کاربرد پیدا می کند.

خرید عایق الاستومری
_

مزایا استفاده عایق الاستومری

_
  • از آنجایی که این عایق انعطاف‌پذیری بالایی دارد، بنابراین برای سطوح مختلف می‌توان از آن استفاده کرد.
  • 2. خوشبختانه باعث بروز واکنش‌های آلرژیک نمی‌شود، این عایق از نفوذ قارچ و باکتری به سطح عایق‌بندی شده جلوگیری می‌کند.
  • 3. جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل محیط، یکی از مهمترین مزایای عایق الاستومری است. به همین دلیل است که این عایق در مناطق شمالی کشور استفاده می‌کنند.
  • 4. این عایق طول عمر مفید بالایی دارد.
  • 5. از آنجایی که مقاوم در برابر آتش‌سوزی است، به همین دلیل هم در صنعت و هم در ساختمان‌سازی می‌توان از عایق الاستومری استفاده کرد.
_

تفاوت عایق الاستومری با پشم شیشه

ای عایق کاری سطوح مختلف می توان از انواع عایق ها استفاده کرد مثل عایق الاستومری، عایق‌ های پشم شیشه یا پشم سنگ. همه این عایق ها، کاربردهای زیادی دارند اما دارای برخی تفاوت ها می باشند که شما باید از این تفاوت ها اطلاع داشته باشید و سپس برای خرید عایق مناسب سطح مدنظرتان، اقدام کنید.تفاوت عایق الاستومری با عایق‌ های پشم شیشه یا پشم سنگ در موارد رو به رو است:

  • عایق الاستومری وزن کمی دارد در حالی که عایق های پشم شیشه و پشم سنگ، سنگین وزن محسوب می شوند. سبک بودن عایق الاستومری، حمل و نقل و نصب آن را راحت ساخته است.
  • عایق پشم شیشه در زمان نصب شدن، ذرات پشم شیشه را در هوا پخش می کند و باعث حساسیت تنفسی می شود اما عایق الاستومری چنین مشکلاتی را ندارد و با محیط زیست هم سازگار است.
  • عایق الاستومری قیمت مناسب تری دارد و با خرید آن می توانید عایق با کیفیت بسیار بالا داشته باشید. در واقع، قیمت عایق الاستومری به نسبت عایق های پشم شیشه و پشم سنگ بیشتر است اما به دلیل دوام بهتر و کیفیت بالاتر، خرید آن مقرون به صرفه تر می باشد.
  • عایق الاستومری دارای انعطاف پذیری بالایی است و می توان از آن بدون هیچ محدودیتی برای عایق کاری سطوح مخلف استفاده کرد اما سایر عایق ها، چندان منعطف نیستند و در استفاده از آنها محدودیت وجود دارد.
_

عایق الاستومری NBR چیست

_

عایق الاستومری NBR، نوعی از این عایق است که به اسم‌های Perbunan، Nipol، Europrene و Buna-N نیز شناخته می‌شود. این عایق از از مواد پلیمری نیتریل بوتادین رابر تشکیل شده است که باعث مقاومت بخشی زیادی به عایق شده‌اند. عایق ان بی ار در برابر ضربه، فشار و سایر آسیب‌های محیطی، مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد و می‌تواند بهترین پوشش برای عایق کردن لوله‌ها و تاسیسات مختلف باشد.

_

عایق الاستومری از جنس EPDM چیست

_

عایق الاستومری از جنس EPDM نیز وجود دارد که برای استفاده در مناطق سردسیر و گرمسیر مناسب می‌باشد به طوری‌که قابل استفاده در محیط های با محدوده دمایی 40- تا 135+ درجه سانتی‌گراد می‌باشد. این عایق به رنگ مشکی و حاوی دانه‌های زرد است و می‌توان از آن در محیط های با حرارت بالا و سایش زیاد استفاده کرد همچنین عایق EPDM در مقابل بخار آب، اشعه نور خورشید، اسیدها و بازها نیز مقاوم است.

_

جدول ضخامت عایق الاستومری

_

در زیر، یک جدول راهنمای ضخامت عایق الاستومری بر اساس دما و کاربردهای مختلف ارائه شده است. این جدول به شما کمک می‌کند تا به راحتی ضخامت مناسب را برای پروژه خود انتخاب کنید:

دمای سطح لوله (°C) اختلاف دمای محیط (°C) قطر لوله (اینچ) ضخامت عایق (میلی‌متر)
0 تا 20 10 تا 20 2/1 تا 1 9
0 تا 20 10 تا 20 1 4/1تا 2 13
0 تا 20 10 تا 20 2 2/1 تا 4 19
0 تا 20 20 تا 30 2/1 تا 1 13
0 تا 20 20 تا 30 1 4/1 تا 2 19
0 تا 20 20 تا 30 2/1 2 تا 4 25
0 تا 20 30 تا 40 2/1 تا 1 19
0 تا 20 30 تا 40 4/1 1 تا 2 25
0 تا 20 30 تا 40 2/1 2 تا 4 32
20 تا 40 10 تا 20 2/1 تا 1 13
20 تا 40 10 تا 20 1 4/1 تا 2 19
20 تا 40 10 تا 20 2/1/ 2تا 4 25
20 تا 40 20 تا 30 2/1 تا 1 19
20 تا 40 20 تا 30 4/1 1تا 2 25
20 تا 40 20 تا 30 2/1 2تا 4 32
20 تا 40 30 تا 40 2/1 تا 1 25
20 تا 40 30 تا 40 4/1 1 تا 2 32
20 تا 40 30 تا 40 2/1 2تا 4 38
بالای 40 10 تا 20 2/1 تا 1 19
بالای 40 10 تا 20 4/1 1تا 2 25
بالای 40 10 تا 20 2/1 2تا 4 32
بالای 40 20 تا 30 2/1 تا 1 25
بالای 40 20 تا 30 4/1 1تا 2 32
بالای 40 20 تا 30 2/1 2تا 4 38
بالای 40 30 تا 40 2/1 تا 1 32
بالای 40 30 تا 40 4/1 1تا 2 38
بالای 40 30 تا 40 2/1 2ش تا 4 50

توجه داشته باشید که این جدول به عنوان یک راهنمای کلی ارائه شده و برای محاسبات دقیق‌تر می‌بایست از ابزارهای مخصوص استفاده کنید.

چرا انتخاب ضخامت عایق الاستومری مهم است؟

انتخاب بهترین ضخامت عایق الاستومری، نقش بسیار کلیدی در عملکرد سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی ایفا می‌کند. اگر ضخامت عایق کمتر از حد نیاز باشد، حرارت یا سرمای سیستم به بیرون نشت پیدا کرده و باعث افزایش هزینه‌های انرژی می‌شود. از طرف دیگر، استفاده از عایق با ضخامت بیش از حد لازم بدون اینکه کارایی سیستم را افزایش دهد، هزینه‌های اضافی به پروژه تحمیل می‌کند. بنابراین، انتخاب ضخامت مناسب عایق، نه تنها به بهینه‌ سازی مصرف انرژی کمک می‌کند، بلکه هزینه‌های نصب و نگهداری را نیز کاهش می‌دهد.

نرم ‌افزار محاسبه ضخامت عایق الاستومری

برای سهولت در تعیین ضخامت عایق، استفاده از نرم‌افزارهای محاسبه‌گر می‌تواند بسیار مفید باشد. این نرم ‌افزارها به شما اجازه می‌دهند با وارد کردن اطلاعاتی همچون دمای محیط، دمای سطح، شرایط رطوبتی و نوع سیستم، ضخامت مناسب عایق الاستومری را محاسبه کنید.

یکی از بهترین نرم ‌افزارهایی که در این زمینه توصیه می‌شود، نرم‌افزار  Naima Free 3E Plus است که به صورت رایگان قابل دانلود بوده و با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، ضخامت مناسب عایق را محاسبه می‌کند.

_

مقایسه عایق NBR و EPDM

_
معیار عایق NBR عایق EPDM
جنس

Nitrile

Butadiene

Rubber

Ethylene

Propene

Diene

Methylene

رنگ سیاه سیاه حاوی دانه‌های زرد
حداکثر میزان کشیدگی بدون پارگی کمتر از 300 درصد کمتر از 300 درصد
محدوده دمایی از 40- تا 120+ درجه سانتیگراد از 40- تا 135+ درجه سانتیگراد
مقاومت حرارتی بسیار خوب بسیار خوب
مقاومت در برابر سایش متوسط تا خوب متوسط تا خوب
مقاومت در برابر روغن گیاهی بسیار خوب متوسط تا خوب
مقاومت در برابر روغن معدنی بسیار خوب ضعیف
مقاومت در برابر بنزین بسیار خوب ضعیف
مقاومت در برابر بخار آب بسیار خوب بسیار خوب
مقاومت در برابر اشعه خورشید متوسط تا خوب بسیار خوب
مقاومت در مقابل اسیدها و بازها بسیار خوب بسیار خوب
مقاومت در برابر آتش متوسط تا خوب متوسط تا خوب
واکنش با لوله مسی با لوله ترکیب می‌شود با لوله واکنش نمی‌دهد.
_

نظر مشتریان عایق الاستومری کارا انرژی

_

عابدین حسینی

من برای محیط کار خودم از عایق الاستومری کارا انرژی استفاده کردم. با توجه به مشاورینی که در حوزه کاری خودمون داشتیم تصمیم گرفتیم که این بار به سراغ عایق الاستومری بریم. مقاومت عایق الاستومری در برابر ترکیبات شیمیایی که در محیط کار استفاده می‌کردیم واقعاً بالاس و خوردگی دیده نشد. بنابراین حدس می‌زنیم که طول عمر مفید بالایی داشته باشه.

علی میرزایی

درود من به فروشگاه‌های زیادی برای خرید عایق الاستومری مراجعه کردم. به صورت اینترنتی هم فروشگاه‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند رو بررسی کردم تا در نهایت تونستم فروشگاه کارا انرژی رو انتخاب کنم. کیفیت عایق الاستومری که این فروشگاه عرضه می‌کنه در مقایسه با قیمتش، واقعاً عالیه. بهترین قیمت برای ما رقم خورد به خصوص اینکه این عایق‌ها با گارانتی ارائه می‌شد.

ساسان سرمد

سلام. یکی از فاکتورهایی که در خرید از این فروشگاه برای من واقعاً جذاب بود و باعث شد که باز هم برای خرید سایر عایق‌ها به این فروشگاه مراجعه کنم، تحویل به موقع است. دقیقاً در تاریخی که مشخص می‌کنن ارسال انجام می‌شه تا به موقع به دست مشتری برسد. همین ارسال به موقع واقعاً بر روی روند کاری ما تاثیر مثبت گذاشت.

شریعتی

سلام و درود. خواستم از رفتار خوب کارشناسان تیم کارا انرژی که با حوصله و صبوری در انتخاب نوع عایق به ما کمک کردن تشکر کنم. مسلماً همین مشاوره‌ها باعث شد ما دیدگاه درست‌تری برای خرید عایق داشته باشیم و حالا پوشش‌هایی را خریداری کردیم که از کیفیت آن‌ها واقعا راضی هستیم.

عایق لوله مسی

لوله‌های مسی با عایق بندی شدن به وسیله عایق الاستومری، می‌توانند آب را برای مدت طولانی‌تری گرم نگه دارند همچنین صدای آب را هم کاهش می‌دهند. با استفاده از عایق لوله مسی، از ترکیدن لوله نیز جلوگیری می‌شود زیرا زمانی که دمای بیرون به زیر صفر درجه می‌رسد، ممکن است لوله دچار انبساط شده و یخ بزند اما در صورت عایق شدن، این مشکل رخ نخواهد داد.

عایق لوله مسی برای جلوگیری از انتقال حرارت در لوله‌های مسی استفاده می‌شود و کاربرد آن در سیستم‌های گرمایشی، سرمایشی، تهویه مطبوع، سیستم‌های انتقال مواد مختلف مثل آب و گاز و… می باشد. بعضی از مزایای استفاده از عایق لوله مسی، عبارتند از:

کاهش افت حرارتی

اولین مزیتی که استفاده از عایق لوله مسی دارد، جلوگیری از انتقال حرارت لوله به محیط خارجی است و می‌تواند تاثیر زیادی در بهبود کارایی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی داشته باشد. همچنین این عایق، از انتقال حرارت محیط بیرون به داخل لوله نیز جلوگیری می‌کند.

جلوگیری از تشکیل شوره

مزیت دیگر استفاده از عایق لوله مسی، ممانعت از تشکیل شوره‌ها می‌باشد. در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی ممکن است سطح لوله‌ها در اثر تجمع مواد معدنی دچار شوره شوند اما با استفاده از عایق بر روی لوله، از این اتفاق جلوگیری می‌شود.

جلوگیری از یخ زدگی

لوله‌های استفاده شده در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی ممکن است با قرار گرفتن در محیط سرد دچار یخ‌زدگی شوند که یخ زدن لوله هم باعث ترکیدن آن می‌شود. عایق لوله مسی، از این اتفاق هم جلوگیری می‌کند و هزینه‌های نگهداری از لوله را به حداقل می‌رساند.

حفاظت از لوله‌ها در برابر خوردگی

با عایق کردن لوله‌ها به وسیله عایق الاستومری، لوله از عوامل خورنده و فرساینده نیز حفظ می‌شود و مشکلاتی مثل خوردگی، زنگ‌زدگی و فرسایش نخواهد داشت.

کنترل صدا

عایق لوله مسی می‌تواند سر و صدای ناشی از آب در جریان لوله را نیز کاهش دهد.

نحوه عایق کاری الاستومری چگونه است؟

عایق الاستومری به صورت ورقه ای با استفاده از چسب، راویس، پیچ و رول پلاک نصب می گردد. معمولا نصب این عایق کاربردی و با کیفیت با استفاده از چسب خودکار انجام می گیرد.

نصب عایق الاستومری چگونه محاسبه می شود؟

نحوه محاسبه قیمت فوم الاستومری به صورت متر مربع می باشد. قیمتی که برای نصب این عایق در نظر گرفته می شود بر حسب موقعیت نصب از متری 20 هزار تومان تا متری 80 هزار تومان متغیر است. قیمت خرید این عایق نیز متری 45 هزار تومان تا 360 هزار تومان است.

عایق الاستومری را از کجا تهیه کنیم؟

در صورتی که شما عزیزان قصد خریداری این عایق کاربردی را دارید، پیشنهاد ما به شما عزیزان خریداری از مجموعه کارا انرژی ماندگار می باشد که کیفیت تمامی محصولات خود را تضمین می کند.